Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkPaladin

csendes tag

válasz Gyuri27 #9258 üzenetére

Sziasztok!
    Régen jártam már erre.. :)

Egy másik megoldás a TP nélk. aranyszerzésre a sima rablás (TP nélk).
    Csak éppen figyelve a szintekre, hogy TP nélk. üthető karaktertől rabolj.
    A Turmában nem kapsz egyáltalán TP-t, az jó megoldás, de a kezdő befektetés elég költséges (6 karaktert egyszerre felszerelni nem olcsó mulatság.. 1 - normál karaktered, +1 alvilági saját karaktered, +4 zsoldos felszerelése).
    Ráadásul ahogy Flash_Gordon is írta, oda más és más felszerelés kell.
    Tapasztalat nélkül ezt még nem javasolnám egyből, inkább kérjél részletesebb tanácsot (akár a játékban, akár itt fel is teheted), de a megoldás előrebocsátom, hogy szintenként és egyénenként is változó lehet - és ami a vicces, hogy a Turmában mindenki más és más megoldást fog javasolni és mindegyik reális megoldás lehet.
    Legalábbis több megoldás létezik és mindennek meg lehet találni az ellenszerét, így nincs EGYETLEN üdvözítő megoldás, ami mindenre jó.
    Ez éppen a szépsége is a dolognak, de ez kezdetben szerintem eléggé összezavarhatja a tapasztalatlan játékost :)

Ehelyett egyszerűbb, ha simán a normál Arénában támadsz a TP-határok figyelembe vételével, lefelé kerekítve.
    TP-határok:
    (mindig aktuális szint 10%-áig kapsz érte, tehát ha anélkül akarsz, akkor 10% -1)
    Azaz:
    1-9 szint: 0 (azonos szint)
    10-19 szint: -1 szintért még kapsz TP-t, -2ért már nem.
    20-29 szint: -2ért még kapsz, -3ért már nem
    30-39 szint: -3ért még kapsz, -4ért már nem
    ...
    és így tovább.

Ezt figyelembe véve mindig tudsz úgy csatázni, hogy TP-t ne kapjál érte és természetesen az így szerzett zsákmányt a Stat-jaidra vagy piacra ismét visszaforgathatod.
    A piacról nagyságrendileg még több aranyat lehet összeszedni, de abba is érdemes kicsit beleásnod magad, úgy még sokkal nagyobb hatásfokkal lehet csinálni.
    Én is használom aktívan mind a piacot, mind a Turmát, mind a normál Arénát, tehát használható és jó módszer: ezért is ajánlom.

Üdv:
    DarkPaladin, s1

Új hozzászólás Aktív témák