Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Gyári Intel hűtőt még nem hallottam, de gyári AMD hűtőt már igen. Jelen esetben csak ez jöhetne szóba, de nem ajánlom, mert elég hangos. Egy ismerősömnek ilyen van, és zárt háznál meg lehet azért mellette maradni, de a WhisperRock III-hoz képest nagyon zajos (hát még akkor az Igloo-hoz képest, mert ugye állítólag az még halkabb).
-
Csiszike
tag
Jó, lehet hogy a sugárhajtómű egy kicsit túlzó volt, de már a kezdetektől is hangos volt az Intel hűtőm. Másfél éves volt, amikor tavaly decemberben érzékeny búcsút vettem tőle, és akkor sem tűnt csapágyasnak. Egyébként a gépházat rendesen takarítottam: félévente miszlikbe szed, mindent alaposan leporol. Ennyi üzemidőt (napi 3-4 óra) azért csak illett volna kibírnia neki? Egyébként jól volt rögzítve.
Meg az is lehet, hogy többféle Intel gyári hűtő létezik. Mint említettem, én egy PIII 800-hoz (dobozos) kaptam ezt az egységet. Te milyen procihoz kapott Intel hűtőről vagy jó véleménnyel?
Egyébként egy kiszerelt ventilátorú ócska AT táppal ki is próbáltam, meghallgattam az Intelt és az Igloot is: az utóbbi nyert.
Ja, rögzítés: szegény Intel hűtőm nem a könnyű szerelhetőségéről volt híres, felszerelésével vért izzadtam, egyszer a csavarhúzó is szépen kiugrott abból a rendkívűl nagy mérnöki leleménnyel megtervezett rögzítőkapocsból, és sikerült is szépen végigszántani a cusl2-c deszkán. Mit mondjak, az ütő is megállt bennem. Szerencsére az alaplap túlélte. Szóval egy újabb feketepont a gyári hűtőnek. Az Igloot ezzel szemben 10 mp alatt raktam fel, két ujjal.
Bocs, hogy hosszú voltam.
Aktív témák
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest