Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thor92
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nemtudom mennyire lehet hinni az eladó srácnak, de aztmondta, hogy most decemberben volt szakembernél. Ilyenkor 2 dolog merül fel az emberben: miért volt szakembernél? és kijavította/beállította-e. Kipróbálni nem tudtam hiszen nem a városban van, de youtubeon hallgattam, és engem meggyőzött. + barátaim is mondták hogy jó vétel és ha valakiben akkor bennük nagyon bízok. (van némi tapasztalatuk, rendszeresen koncerteznek)
Mellesleg honnan tudom ha egy cső elromlik? hipphopp egyik nap szól másnap meg nem, vagy szép lassan mint az elem? A másik, meg hogy forrasztani kell vagy csak simán kihúz, bedug módszer? Bocs a sok kérdésért de még nem volt szerencsém csövessel. Remélem következő próbán már azzal játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg honnan tudom ha egy cső elromlik? hipphopp egyik nap szól másnap meg nem, vagy szép lassan mint az elem? A másik, meg hogy forrasztani kell vagy csak simán kihúz, bedug módszer? Bocs a sok kérdésért de még nem volt szerencsém csövessel. Remélem következő próbán már azzal játszok.