Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sti10p

senior tag

válasz Szten Márs #6760 üzenetére

Hát igen, elég nehéz eldönteni, hogy most mi is volt valójában. Mindenesetre teljesen úgy éreztem magam az eladók között mintha egy Apple store-ban akarntam volna Samsung Galaxy Tab-ot vásárolni :) ... Lehetett ez elfogultságból, márka hype-ból vagy hűségből kifolyólag is, kitudja miért nyomatták a Fender-t, messze menő következtetéseket inkább nem vonok le belölle (ezért sem árulom el a bolt nevét, de talán sokak megnyugtatásául közlöm, hogy nem pesti), mindenesetre azt én sem értem ezért miért kellett a CD-60-ra azt mondani, hogy tömör fedlapos, 2x is...

Ha lenne rá keret én is egy tömör fedlapos Fender-t vennék inkább, de sajna az legalább 20e híjján van, bár azon is gondolkodok egyelőre, hogy kell e nekem mindjárt egy 50e-es gitár, vagy újrakezdéshez nem e elég az a 30e-es CD-60-as, azért annak sincs rossz hangja, meg azért márkát is választ az ember nem csak gitárt, és tudjátok, hogy van ez...

(Jujj így visszaolvasva úgy tűnhet mintha letettem volna a Cort-ról, nyugi azért nem húzom magam csőbe, de azért még gondolkodni lehet... :) )

Új hozzászólás Aktív témák