Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Ha tényleg ennyit gyártanak csak akkor mondjuk az pont azt jelenti hogy a faanyag kb minimális részét teszi ki a gitárnak(amivel amúgy nincs baj). Számold ki, ha 4000 gitárt adnak el egy évben átlag 2000$ körüli árral, az 8 millió dollár, az havi 666ezer dollár bevétel. Ebből kell fizetniük mindent, beosztottak fizetése, gépek működése, marketing, stb. [link]
Google keresés alapján 41 alkalmazottjuk van (és egész jól tippeltem a bevételt, ez alapján évi 9millió dollár körül van), ez a 9millió/41 alkalmazottra leosztva 220ezer körül lenne, amit nyilván nem keres mindenki, de ebből jön le aztán a profit, számlák, egyéb működési költségek stb, gitárnak is vannak egyéb részei a fán kívül pl hangolókulcsok, tremoló, pickup, stb. Akkor mennyi marad a fára? Én ezek alapján már a teljes gitár árának a 20-25%-át is kicsit soknak gondolom, szerintem kevesebb. Amivel megint nincs gond amúgy, nyilván nem anyagárba kell adják, részemről inkább adjanak minden munkásnak rendes fizetést, csak az eredeti kiindulóponton akadt meg a szemem hogy
Az csak a Kiesel marketingjének a hatásosságát mutatja, hogy ugyanannyiért el tudja adni az olcsóbb ébent is, mint a drága feketét.Valójában szerintem végső soron az alap fák közötti árkülönbség jelentéktelen az egész gitár szempontjából amúgy is, mert hiába olcsóbb az olcsóbb ében, mennyivel adja olcsóbban a gitárt? 5 dollárral?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest