Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Eastman
üzenetére
Ha jó helyen hirdeted is csak olyan 80k körül van, ha (és ez egy elég nagy ha) oké még minden. Mondjuk ezt már le kellett fújni feketére, ami nem emeli az értékét, de patika mindenhol. Az enyémen még gyári a sunburst festés, de sok helyen le van ütve éleknél és a húrlábról meg egy két tollról is lepattant már a króm, szóval koros a lelkem.
Ebbe nem fér bele munkadíj.
Már 6 éve, hogy letettem a cigit. Úgy vagyok az ilyen 1-2 ezer Ft-os dolgokkal, hogy ezek az ajándékok amiket régen elfüstöltem volna, apró kis jutalmak amikkel meglepem magam cigi helyett. Így DIY meg ahogy sikerül jeligére simán lehet, hogy frankó lesz. A nyak is jól sikerült végül, pedig sosem csináltam még ilyet.
Néztem a bund síkba csiszolásról is videót, hát az sem érsebészet. Az öreg bundokat pákával átmelegíteni, aztán kihúzni sem nagy kaland. Egyszerűbb műtétre számítok, mint a nyak volt. A nyakkal megszívtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest