- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Alexios #35425 üzenetére
Anno a társasházban hétköznaponként 19:59:55-ig villanygitároztam, egy perccel sem tovább. Néha szombaton, de vasárnap soha. Akármekkora is volt az ihlet. Ezt következetesen betartva nem volt dráma, tudták, hogy 8-ig leállok. Persze a fax-fejegység birtokában lévő szomszédom reggel 6:30-kor kezdte levésőgépezni a fürdőszobacsempéjét egy szép tavaszi napon, mely nap történetesen épp' egybeesett az új munkahelyen kezdett első napommal. Aztán vagy azért lett rendszeres hajnali barkácsoló, mert nem igazán bírta a rockot, vagy mert alapvetően őstermelőnek született, enyhe kromanyoni fejformával, ami a neuroantropológiai kutatások szerint gátolja a homloklebeny zavartalan működését. Valami miatt egy idő után törékennyé vált a kapcsolatunk.
-
brickm
őstag
válasz
Alexios #35425 üzenetére
engem jópár éve az ajtóban állva várt két rendőr, hogy csendháborítás miatt jöttek hozzám, mert hangos vagyok. Mondjuk én 45percnyivel odébb voltam egész álló nap, de nem probléma, felvették a jegyzőkönyvet
(szerk: jegyzőkönyvbe vették, hogy nem értek egyet a csendháborítással)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest