Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Am volt ott aki leírta, hogy yousician/rocksmithen tanult és az lett az eredménye hogy anélkül nem tudott gitározni, ez szerintem jól szemlélteti a módszer hibáját, másrészt ha egy nem pontos programra hagyatkozol (ha pontos akkor se jó) ritmusban akkor szerintem nem fejlődik a ritmusérzék megfelelően.
-
kemotox
addikt
"Vannak am emberek akinel mondjuk munka mint olyan letezik" Hát akkor ezt minek szántad, magyarázd el kérlek.
Nem, te kijelentetted, hogy a tanuláshoz "nélkülözhetetlen", hogy jeleket nézz (???) meg ilyenek.
Ki beszélt csalamádéról? Tele van az internet ingyenes cuccokkal, jobbnál jobb videókkal. Én pl mindig meg is említem a két kedvencemet, Justin Sandercoe-t és Marty Schwartz-t. Előbbinek az oldalán rohadt jó tematikus leckesorozat van, és nem kottaolvasás meg ilyenek. De biztos van még egy csomó jó anyag amikről nem tudok.
Rocksmith mire jó? Mutatja mit fogj le, és ha jó bezöldül valami cucc? Váóv. Vannak tabok a neten, meg van füled amivel hallod, hogy jól csinálod-e. Sőt, állítom, hogy ez a módszer pontosabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest