Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én nem tököltem, egyből bass gitárral kezdtem, fájt is az ujjam eleinte
Továbbra is keresek Crate erősítő szervízt, vagy ha már ti is voltatok szervizeltetni cuccot és megbízható, jöhet annak a címe is.ngabor2 - szerezd be a GuitarPro nevű progit, itt gitár tabok vannak, ezek alapján könnyen megtanulhatsz játszani pár számot.
-
ngabor2
nagyúr
köszi mindkettőtöknek, remélem holnap nyitva lesznek fejesék, és be tudok menni. mindenképp akusztikusat szeretnék, baráti társaságba az való, az elektromos nem az igazi. remélem ott normális emberek vannak, nem olyanok, hogy csak vérprofikkal hajlandóak szóba állni, egy teljesen kezdőt meg ott vernek át/aláznak meg a naaagy tudásukkal, ahol tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Továbbra is keresek Crate erősítő szervízt, vagy ha már ti is voltatok szervizeltetni cuccot és megbízható, jöhet annak a címe is.