Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomazin
üzenetére
A gyártó a fogyasztónak biztosítja a jótállást (garanciát), amit a nagyker, kisker nem vehet el önkényesen. Megpróbálni persze meg lehet, csak nincs jogalapja. Ettől eltérni csak a vásárlóval történő megállapodás keretében lehet. Ez az ún. garanciamegváltás. Magyarán van egy VGA a boltban, 3 év garival 110k-ért, ám megegyezhetsz a kiskereskedővel, hogy 95k-ért adja 1 év garanciával. Ezt a megállapodást természetesen írásba kell foglalni, aláírni, és egy-egy példányt eltenni. Tehát ennek nem az a menete - elviekben - hogy ha ráfizetsz ennyit meg ennyit, akkor 3 év, egyébként csak 1 év.
Általánosságban a gond az, hogy a gyártó által adott teszem azt 3 éves garancia helyett a nagyker már eleve 1 év garival adja el a kiskernek az alkatrészt, így a kisker 2 év után nem tudja érvényesíteni a jótállást. Hogy ezt a nagyker erőből nyomja át, vagy garanciamegváltás címszóval olcsóbban adja a nagykernek, az már kérdés. Előbbi esetben a nagyker, míg az utóbbiban a kisker a ludas értelemszerűen. A lényeg, hogy ha a gyártói gari 3 év, akkor a kisker gari is 3 év. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
tomazin
üzenetére
ha valaha quadra akarsz váltani, akkor a p5kt nem ajánlom. én próbálkoztam vele a q6600al, és hát finoman szólva is kiábrándítóan ment. aztán vettem egy giga p35-ds4et, azóta boldogabb ember vagyok. de mint mondtam, ez quad alatt volt. ja és droppol, mint disznó
a geil bdket meg felismeri, csak manuálisan kell őket 5-5-5-15re belőni, szóval annyira nem vészes a helyzet. a voltage damper nem működik (utólag hála égnek... eszedbe ne jusson softmoddolni, procit nyirhat ki, de dísznek van a biosban), a második x16 slot x4es (csak mert ezt elfelejtették a weboldalukon említeni;>), a Raid támogatás vicces (azt hiszem az esata felé menő konnektorral lehet használni... ennyit a szép kábelezésről). viszont kétmagossal némely példány 540es FSBt is vitt.a ds3hoz meg nincsen saját tapasztalatom, majd valaki a topikból biztos ért hozzá

kerinagy: passzolom akkor. supportnak levél esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a geil bdket meg felismeri, csak manuálisan kell őket 5-5-5-15re belőni, szóval annyira nem vészes a helyzet. a voltage damper nem működik (utólag hála égnek... eszedbe ne jusson softmoddolni, procit nyirhat ki, de dísznek van a biosban), a második x16 slot x4es (csak mert ezt elfelejtették a weboldalukon említeni;>), a Raid támogatás vicces (azt hiszem az esata felé menő konnektorral lehet használni... ennyit a szép kábelezésről). viszont kétmagossal némely példány 540es FSBt is vitt.