Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Csaba
tag
válasz
Gorneck #5812 üzenetére
Hello,
Csak szarakodik a gépem...
Nem értem, miért van az, hogy a beállított értékek "meleg gépen" 2 óra Orthos után is tökéletesen mennek, viszont, ha másnap reggel hidegen indul, akkor nem megy. Megint nem akart bebootolni, mindent visszalőtt gyárira - ment a gép fél órát, megint megkapta a 400 FSB-t, 0 800/4-4-4-12őt és megint vígan megy...
-
d@minator
addikt
válasz
Gorneck #5812 üzenetére
Ha ebbe dugom a Sata2-es vinyóm vajon gyorsabb lesz valami?
"A SATA2-es szabvány többek között a Native Command Queuing-gal és a Hot Plug támogatással bővült. Előbbi az adatok elérését gyorsítja fel, míg utóbbinak köszönhetően a gép működése közben is eltávolíthatjuk illetve hozzáadhatjuk merevlemezes vagy optikai meghajtónkat a rendszerhez."
A BIOS-ban SATA Port0-3 Native Mode az ezt jelenti?
Hátha valaki ezzel képben van, mert én nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest