- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
Robi_73 #40712 üzenetére
Egy negatívuma van, hogy 4db memória modullal meg kell szenvedni az optimális beállításokért.
Sziasztok!
Valószínűleg ebbe a negatívumba futottam bele én is:
DS3L (Rev. 1.0)-es alaplapom van F4-es verziójú bios-szal, több mint 3 éve, 2 *1 Gigás 1066-os Kingston ramokkal. A minap kaptam kölcsön kipróbálásra két db Kingston KHX8500D2/2G-os ramot ([link]), ezeket párban árulják, szintén 1 Giga/1066-os ramok. Beraktam a másik két üres slotba őket, de egyből minden baja volt a gépnek. 3-ból 2-szer a win7 már nem tudott bootolni, holott a memtesztje meg lefutott rendesen. A proci órajelet/szorzót/feszt visszaraktam alapra, akkor sem volt stabil a win7 elindulás, de ha elindult, akkor után minden prgram stabil volt. Aztán kipróbáltam úgy, hogy csak az egyik új ramot raktam be, ekkor win7 stabilan bootolt, viszont pl. 3dmarkok kékhaláloztak.
Ram beállításokban nem vagyok jártas, mivel, hogyan próbálkozzak, hogy működjenek együtt? Pl. a ram-oknál nem is látom a biosban, hogy mekkor fesz megy, csak olyan opció van, hogy mennyi plusz feszt kapjanak. Itt meddig lehet elmenni? Illetve ha amúgy is csak kb 3,2 gigát lát belőlük a win (32 bites procim van), akkor megéri a szenvedés?
előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest