- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
sz.j nek igaza van.
alacsony fesznél a lap nagyon nem droppol, magasnál meg... minél kevesebb a fázis, annál inkább lesz tüske (p35nél még talán nem voltak fázisduplázások). valamint, a gyengébb lapok kevesebb fázissal általában nagyobbat droppolnak, nem ok nélkül (így nem lépheti túl a tüske a biosban megadott feszt).
tehát, magasabb fesznél én nem kapcsolnék LLCt gyengébb áramellátású lapnál, a DQ6 meg nem droppol sokat (kb felét a DS4nek).
alapvetően ezzel a featurevel vigyázni kell, túlfeszt adhat a procnak.
egyébként én sem használom, bár én energiaspórolós vagyok
-
sz.j
nagyúr
"Akkor most mi a javallott? Be vagy ki kapcsolva legyen az LLC?"
Senkit sem szeretnék semmire sem rábeszélni vagy lebeszélni, de az esetleges nemkívánatos fesz tüskék kivédése érdekében én max. alacsony core fesznél (kb. 1-1,2V) használom az LLC-t, de ott is nagyon ritkán.
Tudom, hogy kicsit kényelmetlen a kikapcsolt LLC-nél utánaállítani a feszt, hogy terhelve a kívánt feszültségen mennyen a proci, de csak egyszer kell megcsinálni majd felírni az értéket és ezt követően már nincs gond, mert ezt kell az adott feszhez a biosban beállítani.De természetesen mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest