- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Zenador #29142 üzenetére
nem volt véletlenül a gépedben valamikor hálókártya vagy I/O kártya korábban?
Nekem több gépemmel is hasonlót produkálnak (csak egér akadás) ezek a karik vagy a fennmaradt friverük, mert összeakadnak az alaplapi giga lan-val.
XP semmilyen ütközést nem jelezez, mégis van "jelenség".
Tiltsd le az alaplapi lan-t és próbáld úgy az egeret.A másik lehetőség (ez most tapasztaltam, szintén csak egér akadás) proc nincs túlhajtva, de ram igen, ráadásnak kevés fesszel.
Nem fagy ki, nincs kék halál, de lassul az egész rendszer, program betöltés nyögvenyelős és egér akadozik.
DDR3-at felhúztam 1,5V-ről 1.9-re megszünt a probléma.Az okát nem értem, csak leírom a jelenséget.
Ugyanolyan érthetetlen, mint a tuningolás után az alaplapi mizéria (csak alapfrekin megy bármi van a biosban.)
Tuningpróba után már reflexszerüen áramtalanitok + cmos clear + load bios safe.
Amolyan modernkori ráolvasás.... -
katt777
félisten
válasz
Zenador #29142 üzenetére
Nézd meg, milyen programok futnak rendszerindításkor (msconfig.exe), és ha valamilyen driver/segédprogram odatelepített valamit, próbáld ezeket lekapcsolgatni. Audio-driver maradhat utoljára, az nem szokott gondot okozni. Egyébként van új Realtek driver (1.96)
Ha mindig memória-igényes alkalmazásnál fordul elő, érdemes azt is megnézni. Memtesztek soxor jók, de egy 3-4GB-os tömörítésnél tuti kijön a hiba ellenőrzéskor.
AtiTool nagyon esélyes.
Ha csak NOD van fent védelemnek, kártevőd is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest