Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razor1

aktív tag

válasz Gorneck #17936 üzenetére

csavaros a történet: a számlán és a garlevelen P35C-DS3R szerepel, a gépben viszont sima DS3 van, legalábbis az everest és a lapra ragasztott matrica szerint. a matricát lehúzva S3 felirat villan, innentől kezdve pedig gőzöm sincs hogyan lettem átb****a, de valami nem kóser. őszintén szólva már nem emlékszem mit rendeltem, mi volt éppen raktáron, de mivel ezer pénz különbség sem volt a két lap között, annyira nem vág mellbe a dolog anyagilag, inkább az zavar nem tudom mi van a gépben, ami ráadásul rossz is.

a garipapíron a gyári szám szerencsére egyezik a deszkán találhatóval, szal megyek verni az asztalt a bótba, csak előtte kíváncsi voltam hogyan járnék jobban, mert ha új oprendszert kell telepítgetni, akkor kiegyeznék egy ds3-al, ami van nekik raktáron, de így ragaszkodni fogok a DS3R-hez, mégiscsak jobb hosszútávra a ddr3 miatt.

tanulság: legközelebb mindennek összeolvasom a gyári számát a garilappal, az előre összeszerelt gépet pedig alaposan összehasonlítom a netről leszedett termékfotókkal.

Új hozzászólás Aktív témák