Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doxa
tag
sziasztok!
már vagy fél éve hajtok 770T-UD3P lapban egy sempron 140LE procc-t, 2 maggal alapfeszen 280FSB-n minden gondd nélkül
. volt kis időm a hosszú hétvégén így felnéztem gigabyte oldalára és találtam jó pár új BIOSt (F4 volt eredetileg a lapomon nem is bántottam) nosza fel is tettem F11c-t, a legújabbat (igaz BETA)..... sőt F4 utáni összeset
azért az összeset mert F4 utáni biossal nem tudom életre kelteni a + magot, sőt a tuninghoz (1 maggal) is plussz fesz kell 
valakinek volt ilyen F4 utáni BIOSsal? vagy ezeknél másképp kell elindítani a + magot?
F4-nél csak ACC: auto és ment
az újabbakban már van "CPU Core Control option" ezt is hiába kapcsolgattam nem indult 2 maggal
-
doxa
tag
lapom 1,6 V-ot ad neki. 1,8 V-on tudja 6-6-6-18 1T-t.... nem nagyon néztem körül vásárlás előtt, enyémen nincs hűtőborda ezért jelenleg alapon használok mindent nincs kedvem gépet kinyitni, hogy melegszik vagy sem
a proc is még a gyári hűtőjével megy, régi hűtőmet nem tudtam sajnos felrakni
, újat még nem vettem (de fogok
) -
doxa
tag
izé... buta kérdés, de beneveztem én is egy ilyen lapra

drivert az ember a gigabyte oldaláról szedeget, vagy jobb ha külön-külön keresgélem?
szerk: "AMD SATA AHCI Driver" ez mi?
sata lemezeim + dvd-m van, kell ez nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, csak nem igen értettem az esetet 
. volt kis időm a hosszú hétvégén így felnéztem gigabyte oldalára és találtam jó pár új BIOSt (F4 volt eredetileg a lapomon nem is bántottam) nosza fel is tettem F11c-t, a legújabbat (igaz BETA)..... sőt F4 utáni összeset
azért az összeset mert F4 utáni biossal nem tudom életre kelteni a + magot, sőt a tuninghoz (1 maggal) is plussz fesz kell 

, kinek a pap, kinek a papné, én kedvelem a giga lapokat

a proccal együtt vettem a 2 g 1333-at, kicsit 12k alatt, nem tudom zöld vagy kék vagy fekete, de 1500-on szalad 7-7-7-20 1T időzítéssel