- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stukkoló
csendes tag
válasz
Motaba78 #2385 üzenetére
az a baj hogy ha nem lenne ez a program észre se venném,hogy egymásba fűz 2 hdd-t..
szoval a betűjel más minden hddnek ..csak egymás mellé teszi 2 hddnek a betűjelét de ezt winbe nem látod..csak abba a progiba..és akármit csinálok nem szünik meg hogy külön legyenek a hdd-k 10 fölött..azthittem valami korlát lehet a lapon ..de nehogy már egy ilyen lap 10HDD-t vigyen szal tuti vmi beállítás lesz..Biosba van ugye 3 féle van az IDE van a RAID meg van a AHCI
gondolom idében kell hogy legyen..
az ahci az mi?
-
Stukkoló
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-MA790XT UD5P lapom..És olyan kérdésem lenne hogy hány hddt tud kezelni?
Mert van ugye 10 sata port rajta,namost nekem 10 hdd van rádugva 9 sata 1 ata..megy szépen a gép minden hdd jol működik ez esetben..namármost tettem még bele 1 hddt azaz 11 hdd van benne 10 sata 1 ata..és olyat csinál a kicsike hogy, 1 hdd-hez (pl D meghajtó) hozzátesz mégegy meghajtó betűjelét ..de ezt csak egy külön progival látom(ashampoo hdd control) ,windowsba nem látok semmi hibát csak annyit hogy 2 hdd nem megy ..azaz nagyon lassú ..mintha terhelt volna ..és ezzel a progival meg azt látom hogy 1 hddhez 2 meghajtójel van hozzárendelve..de mind a 2 hdd amelyik egymáshoz van rendelve 100%on terhelődik..holott üresek a hdd-k..
És most nemtudom hogy miért rendel az egyik hdd-hez a másikat ..ha 12ő hddt dugok rá akkor 1 hddhez 3 meghajtójelet ír a progiban és 3 hdd lesz terhelt..és nemtudok rájönni hogy driver hiba beállítási hiba vagy csupán ennyit bir a lap?Ja és próbáltam pci-os sata vezérlőre is tenni hddket de akkor is egymáshoz rendel ha 10nél több hdd van rádugva :S
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest