Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Azért pénzt adni, hogy én házilag a sufnibarkács megoldásaimmal megcsináljam, nem szabad. Nem is teljesen tökéletes inkább csak egy félmegoldás lenne. Ha már pénzt adsz ki valamiért, akkor inkább az UD4P ami 8k-val ugyan drágább, de nem csak a fethűtést teszik rá pluszként ezért a pénzért. Ugyan ez a helyzet, akármilyen más gyári fethűtő megoldással, hogy ha pluszban költesz rá, akkor már nem feltétlen éri meg UD3P választani. Max ramsünikre érdemes költeni, és azt felragasztgatni, de az nem egy hatékony megoldás szerintem. Házilag készíteni csak úgy éri meg, ha te készíted el. Persze tudom, hogy nincs meg mindenkinél a lehetőség teszem azt szerszámok vagy kézügyesség hiányában.
Azért köszönöm a megkeresést, de ennek nincs semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Kèszleten lèvő AM4 procik! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest