- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Azért pénzt adni, hogy én házilag a sufnibarkács megoldásaimmal megcsináljam, nem szabad. Nem is teljesen tökéletes inkább csak egy félmegoldás lenne. Ha már pénzt adsz ki valamiért, akkor inkább az UD4P ami 8k-val ugyan drágább, de nem csak a fethűtést teszik rá pluszként ezért a pénzért. Ugyan ez a helyzet, akármilyen más gyári fethűtő megoldással, hogy ha pluszban költesz rá, akkor már nem feltétlen éri meg UD3P választani. Max ramsünikre érdemes költeni, és azt felragasztgatni, de az nem egy hatékony megoldás szerintem. Házilag készíteni csak úgy éri meg, ha te készíted el. Persze tudom, hogy nincs meg mindenkinél a lehetőség teszem azt szerszámok vagy kézügyesség hiányában.
Azért köszönöm a megkeresést, de ennek nincs semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest