Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
urielz29
üzenetére
sajnos én is itt sírtam kb 4-5 napja, hogy milyen ramot vegyek a szintén finnyás dögömbe.
itthon az a csapda, hogy visszavihetem a ramot ha nem hajtja meg, de csak levásárolni tudom. és emlékszem, kb 2.5 éve már elég nyűgösen néztem rám, mikor 4. garnitúra ramért mentem, pedig ott vettem az alaplapot is. és egy elég komoly hazai üzletláncról beszélek. szóval messze átérzem a gondodat, talán az on-line miatt nehezebb a téma kicsivel.
viszont úgy néz ki az új kingstonokkal nekem simán elketyeg 1600-on ez a finnyás dög, vagyis sikerült a ramokat ezekhez is jobban belőni
pedig már előre rettegtem, milyen tánc lesz a ramcsere megint. de szerencsére tévedtem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, felbontott Corsair 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 5 év bolti garival! -
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
pedig már előre rettegtem, milyen tánc lesz a ramcsere megint. de szerencsére tévedtem