Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #267 üzenetére
durva... maximálisan megértelek. ha valaki azt mondta volna nekem, hogy ilyen történt vele, nem hiszem el. és tessék létezik, képekkel illusztrálva.
szériszám alapján már én is keresgettem, és ez volt az egyetlen épkézláb adatbázis, de itt sem említik.#269
1600-as ramokról megy a diszkurzus csak egy picit figyelni kellene.
amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...
hogy néz ki a konfigod?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- ASUS PRIME Z590-P
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest