- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Gondoltam itt is bepróbálkozom, hátha látott már valaki hasonlót. Egy 955BE, egy hyper212 és egy 790xta-ud4 lap házasságából születtek a következő hőmérséklet-eredmények: [link] [link]. Érdemes megfigyelni, mekkora a különbség a "CPU" szenzor és a maghőmérsékletek adatai között, helyenként majdnem 20 fokról van szó. Az alaplap szintén lángol, ha hinni lehet az adatoknak.
Aztán beraktam a procit a saját lapomba, ráraktam a saját TX2-met és voilá, a kupakhő és a maghő közötti különbség 2-3 fokra csökkent, 1.36V mellett 3500-on fél óra prime után a maghő 56-58 fok, ami teljesen rendben van, minden plusz hűtási segédlet nélkül (egy aerocool házam van 40 centis ventivel, amit a teszt során direkt nem használtam).
A lap lenne hülye? Rosszul mutatná a hőmérsékleteket, vagy netán túlfeszelne? Minden feszt kézzel állítottam be azon is, ugyanúgy, ahogy a sajátomnál.
Mérésre az everest legújabb beta verzióját használtam minden esetben, de a stabil verziók is ugyanazt mutatják. Az xta-n a legújabb bios van fenn, a sajátomon az F6, mivel az F7-essel gondjai voltak az USB klavimmal (nem tudtam belépni a biosba sem vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest