Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
FLGE85F-B8MF7 ez az isteni zöld címkés kingmax csoda ami mindenkinél jól teljesít mint említettem a 3.-ik ram a gépben.(ezért vettem eztmert hittem a listában meg a többiek tapasztalatában)
az hogy mért nem izgat különösebben a memtest? elmondom: 1 lefut és akkor mi van?! a gépem fagy mint az állat innentől nem izgat a ramtest mert nem a ramtestet akarom használni hanem ezt a szeméttelepet. 2 nem fut le amiből ugye megerősítést kapok hogy jé tényleg fagy a gépem amit eddig is tudtam. mivel ez már a 3.-ik ram a gépben és még soha semmivel sem ment 1333-on sem alapbeállítással szted mire kéne gondolnom? ez listás ram ezzel elvileg jó. és a szoftverek : a full üres windózzal is már az első bebootolás is kb-3.-5. ikre sikerül mikor az egész üres és még egy rohadt catalyst sincs fent se semmi............
(persze rögtön leküldök egy memtestet de nem látom milyen eredményt adhatna ami nekem hasznos, valszeg annyi lesz hogy lehal és akkor boldogan elmondhatjuk hogy nah ez sejthető volt.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, Bontatlan Kingston Fury Beast RGB Black - 128GB DDR5 5600MHz CL36 Kit (2x64GB)
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest