Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
-
keszegduda
őstag
És ha value van benne? Menne a 3 Gb? A feszt csak elbírja 2.1V-on a Value, ennél többet nem adnék, max 2.2 de már sok volna, nem ér annyit, hogy megsüssem...
Tehát 2X512Mb és 2X1Gb ram tudna DC-ben üzemelni ezekszerint?
Mi a biztosíték arra, hogy megy is rendesen? Valaki próbálta-e már?
-
keszegduda
őstag
Lassacskán itt lesz az ideje, hogy vegyek a lapomba ramot. Nagyon gondolkódóban vagyok, hogy a meglévő ramok mellé milyeneket tegyek, ill. azt nem tudom eldönteni, hogy 2X512 legyen benne (így 2Gb), vagy érdemesebb 2x1Gb-ot venni (összesen 3Gb)? Egyáltalán működne ez a dolog? Lehet hogy volt már róla szó korábban, de nem merem bevállalni, megkockáztatni mert ha nem megy 3Gb ram DC-ben, akkor az nem lesz valami jó. A 2Gb ram nem tudom meddig lesz elég, főleg hogy nyakunkon a vista. Ti hogy döntenétek? (azt mellékesen hozzáteszem, hogy nem szívesen válnék meg a mostani GEIL-jeimtől, mert kiderült, hogy MICRON chipekkel vannak ellátva, ami állítólag nagyon pörköl, másik az hogy marha nagyon buknék rajt...
) -
keszegduda
őstag
Nekem is írja, hogy különböző ramokat(méret,chip) is tud kezelni, és még a DC-vel rádob egy lapáttal!
Én egyelőre még nem vállalnám be, így is nagyon mennek le az árak, majd ha stagnálnak és valaki kipróbálta, akkor nekirugaszkodom... 
MOD: senior tag lettem..
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Honnan állapítható meg, hogy melyik BIOS tevékenykedik éppen a lapban?
-
keszegduda
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ott kezdődik az egész, hogy a lap normálisan van megtervezve, mutatós darab, rengeteg extra szolgáltatással fűszerezve, amit valamennyire ki is használok talán. Már az elején tetszett, összeszerelésnél, hogy minden könnyebben szerelhető, praktikus kivtielű pl.: elforgatott Ide csati, nincs semmi bezsúfolva a legalsó PCI alá, nem ütköztem akadályba a hűtő felszerelésekor stb.. Önmagában már ez egy jó dolog az én szemszögemből...És a java még hátra van, ugyanis a BIOS sokkal kifinomultabb, ellenben a P5B hülye megoldásával.
Jobb feszkezelés, értelmes hangkodek, normális venti szabályozás és rengeteg minden...
Igazad volt amikor szóltál, hogy ne vegyem meg, de kellett a gép...
-
keszegduda
őstag
Ez a lap elég stabilan tartja a feszt. A másik lap (P5B) nagyon dúrván ''droop''-olt, de ennél terhelés hatására 0.01V-ot esik le a fszültség, így most 1.31V-on megy 3200Mhz-en a proci, orthos stabilan több mint fél órát. Ennyire jól sikerült széria lenne ez a lap, vagy azért mert bedugtam a 8pines +12V-ot a procinak?

[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
GEIL Ultra ramoknak mennyi az a fesz, amit még tartósan elbír hosszú távon?
Annyit tudok, hogy 1,8V-2,3V között de én soknak találom.
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Mennyi feszültséget kell adnom a ramnak, hogy 2,1V-on menjen?
Az igazság az, hogy nem tudm hogy mennyi az alapfesze...1,8V? -
keszegduda
őstag
Megvan a lap...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Frankó kis dög, jobb mint egy ASUS és okosabb is, 3 Fire Wire van rajt.
Tele extra szolgáltatásokkal könnyen kezelhető BIOS, tuning még nem volt, de ami késik nem múlik...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megérte a csere...
-
keszegduda
őstag
Éppen ezért válnék meg a GEIL Ultra ramjaimtól....
(csak kérdés, hogy megéri-e..
)
2X1024-es Kingmax vagy A-DATA, megtenné, mert rájöttem, hogy a mennyiség számít elsősorban; én nem veszek észre semmi különbséget azon, hogy 5 5 5 15-ben, vagy éppen 4 4 4 12-ben szaladgál a ram. De lehet hogy én vagyok vak...
-
keszegduda
őstag
válasz
shouryuken
üzenetére
Remélem van rajta FireWire kimenet...

-
keszegduda
őstag
Na, úgy tűnik, hogy belépek a DS3-ak táborába hétvégén...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem frankó lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keszegduda
őstag
Az miben nyújt nekem többet, hogy 1333-as FSB-vel rendelkezik a lap?
Tuningnál esetleg több érhető el? -
keszegduda
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Írtam neki, de még nem válaszolt. Azt írta, hogy most jött neki egy csúcs DS3 amit néhány hsz.-el ezelőtt belinkeltem. És ez rev. 3.3-as. DS4 van de az drága, ellenben ezzel az''új'' DS3-al, ami 30K. Ez pedig jó ár érte, vagy tévedek?

Nekem akár S3 is megfelene, de csak is 965-ös, nem pedig 945-ös chipset-tel.
Annyi alényeg, hogy legyen a lap alján 3 PCI foglalat, ez pedig csak a DS3 ill. az S3-ban van.
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Nem kell csak nincs DS3-a Gianni-nak, mert ő számolja vissza a lapomat. Nekem pedig olyan kell, ami korrekt áron van és nem utolsó sorban 3 PCI csati legyen rajta. Igaz ezen 2 van, de van Fire Wire ami nekem kell. És mondjuk az ára sem rossz...de azért jobb lenne egy DS3.

-
keszegduda
őstag
Hy!
Mit szóltok ehhez a laphoz? A P5B-met cserélem le erre...
[link]
Köszi!
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Addigis köszönök mindent, aki segített!

-
keszegduda
őstag
Hűtőborda is van rajta, ami már utalhat valamire...bár csak most hallok róla előszőr, és ha később szeretnék mellé még 1GB-ot, lehet hogy nem lesz...szal elég necces az ügy...
Lehet hogy megpróbálom, de már ő is hülyének fog nézni, hogy hol ezt, hol azt kérdezem és mondom. Holnap felhívom és kész. Úgy is akkor válik igazán aktuálissá a dolog, feltéve, ha elviszik a gépem.
-
keszegduda
őstag
Ramokból melyiket választanátok?
Kingmax Mars DDR2 800Mhz
vagy:
APACER DDR2 800Mhz? -
keszegduda
őstag
Nem válna meg valki a lapjától esetleg újan tud valaki? Nagyon jó lenne, mert ha már ennyi pénzt dob ki az ember, akkor már tényleg legyen jó.

És én hallgatok a hozzá értőkhöz, nem holmi mulatságról van szó.
-
keszegduda
őstag
-
keszegduda
őstag
Sajons nem tudok szerezni senkitől sem Gigabyte lapot.

Marad a P5B ASUS.
-
keszegduda
őstag
Hűtőt valami kedvező áron, tuningra? Hőcsöves lenne jó, haladjunk a korral...

-
keszegduda
őstag
Látom elég nagy a NB? hűtő. Elférne mellette egy Primecooler HC III+ procihűtő?? (ez egy Zalman 7700CU utánzat...)
-
keszegduda
őstag
Hy!
Gigabyte lap vásárlásán gondolkodom, de nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ezek közül választanék:
Gigabyte S3
vagy
Gigabyte DS3
Nos a kérdésem az, hogy mi különbség van köztük? Mennyivel befolyásolná a tuningot hogy DS3 lap helyett S3 lapom van? Mi a különbség? Kondik?
Kedvezőbb ára miatt szemeltem ki.
Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg is kaptam a keresett kérdésemre a választ, miszerint egyáltalán nincs szükség egy ideig a 4Gb ramra...de a 3Gb kapcsoló tetszik, mihelyst meglesz a 3GB első dolgom az lesz, hogy bekapcsolom a kapcsolót. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(csak kérdés, hogy megéri-e..