Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Gorneck
üzenetére
Érzelgősködni nem szégyen, legalábbis szerintem. Ami pedig azt illeti, tényleg nem bírtam ki, hogy aki először ül a közös asztalhoz, rögtön belerondít a tálba, és még a szakácsot is lebecsüli.
Sajnos az etikus magatartás kiveszőben van. Az én korosztályommal talán ki is hal. Ha bemegyek valahova, akkor köszönök, és igyekszem átvenni a társaság hangnemét, stílusát. Persze csak akkor, ha az nem obszcén, másokat semmibe vevő, pökhendi. Akkor köszönök mégegyet búcsúként, és pápá.
Itt jól érzem magam. Vannak (szerintem) erős szavak, de úgy veszem, mint a fűszert az ételben. Azonban a társaság jó, barátságos, és végtelenül segítőkész, mégsem kioktató.
És igen, valóban úgy gondolom, hogy az ember olyan hangnemben beszéljen másokkal, ahogy szeretné, hogy vele beszéljenek. Bejegyzéseimben lehet keresgélni, senki nem fog találni semmi kivetni valót. Sem tartalomra, sem szóhasználatra nézve.
Átolvastam már az egész topicot, úgy mondom: igen, kiérdemelted a bizalmat. Egyébként semmi okom rá, hogy ajnározzalak. Sem rokonok, sem osztálytársak nem vagyunk.
Ennyi.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest