Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz Gorneck #4177 üzenetére

Érzelgősködni nem szégyen, legalábbis szerintem. Ami pedig azt illeti, tényleg nem bírtam ki, hogy aki először ül a közös asztalhoz, rögtön belerondít a tálba, és még a szakácsot is lebecsüli.
    Sajnos az etikus magatartás kiveszőben van. Az én korosztályommal talán ki is hal. Ha bemegyek valahova, akkor köszönök, és igyekszem átvenni a társaság hangnemét, stílusát. Persze csak akkor, ha az nem obszcén, másokat semmibe vevő, pökhendi. Akkor köszönök mégegyet búcsúként, és pápá.
    Itt jól érzem magam. Vannak (szerintem) erős szavak, de úgy veszem, mint a fűszert az ételben. Azonban a társaság jó, barátságos, és végtelenül segítőkész, mégsem kioktató.
    És igen, valóban úgy gondolom, hogy az ember olyan hangnemben beszéljen másokkal, ahogy szeretné, hogy vele beszéljenek. Bejegyzéseimben lehet keresgélni, senki nem fog találni semmi kivetni valót. Sem tartalomra, sem szóhasználatra nézve.
    Átolvastam már az egész topicot, úgy mondom: igen, kiérdemelted a bizalmat. Egyébként semmi okom rá, hogy ajnározzalak. Sem rokonok, sem osztálytársak nem vagyunk. :)
    Ennyi.

• Muréna

őstag

válasz Gorneck #4177 üzenetére

szia!

frissiteni való

8*400=3200 (E6400)
    mem multiplier: 2.5 (1000)
    CPU fesz: 1.325 (alapfesz)
    mch fesz: 0.1
    fsb fesz:normal
    mem fesz: +0.3