Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Everest, Speedfan, de ezek se mutatnak meg mindent...
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
MCH adj feszt...
Nem értem mit kúrtak a a Giga mérnökei...
Mert vmit rosszul állítottál be... -
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Adatlap azé van, hogy tudjunk tanáccsal szolgálni...így hogyan, ha még azt se tudjuk milyen ram van a gépedbe?
-
Gorneck
legenda
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Adatlap kitöltése luxus vagy túl sok munka?
-
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére
4300 vs 6300 csatáról beszélek...ahogy elnézem őket jobb még mindig a 6300. Az más kérdés, hogy nem mennek már olyan jól, mint az elődök, de kit érdekel, ha tudják a 400as FSB-t alapfeszen. 1-2 darabbal találkoztam a fórumon ami nem vitte, de az se biztos a proci hibája volt...de 4300-mal viszont elég sokkal.
-
Gorneck
legenda
válasz
Pancsermeste
üzenetére
300-350-nél többet nem igazán érnek el ilyen lapokkal...de ezt elég régen olvastam...szóval sztem értelme nem sok van, ha tuningolni is szeretnél...
-
Gorneck
legenda
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Kérdés mikori az áru.
-
Gorneck
legenda
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Tuning felejtős ezeknél a lapoknál...a VGA tudása is elég gyengus...netezni, kódolgatni jó választás...
Én még mindig túl olcsónak tartom...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Sztem elírás lesz! Hol láttál ennyiért?!
-
Gorneck
legenda
Köszönöm az újabb eredményeket
: [link] -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére
Hááát nemtom,
story: 1024 800as goodram kit, 400 felett mint a szög úgy megállt (3 lapba is), oszt gyütt a Geil Ultra és láss csodát 470en se volt akadály...ram és ram között is van különbség...nem is kicsit. Anno a Veritech pl nekem még gyári órajelen se akart menni...kingmax meg szárnyalt... -
Gorneck
legenda
c1e+tm2+eist az órajel és fesz felelős...450-460ig én nem kapcsoltam ki őket sőt felette sem...mivel addig működnek míg cpu fesz: normál, ha az emlékeim nem csalnak. Ezt úgy tudod megnézni, hogy cpuz szerint idle visszaveszi e a szorzót és a feszt.
Azt a kis englisss szösszenetet tomshw-ről szedtem...én pl fixálni szoktam a PCI-E-t...szal nem kell 100%-nak venni...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
SzlobiG
üzenetére
Hááát mert nem szereti a több feszt. Én se tudok 2.1V-nál többet adni, mert gyün a kékhal...pl bios nem is engedi...
+0,3V 2.1V everest szerint.
+0,4V 2.1V everest szerint.
+0,5V Kékhal.
De 1:1be nem jutok 480 fölé. Meg szakadok se...nincs időm mostanában szórakozni vele...igazából lenne pénzem és nem hangkarira (xfi) és Creative dtt2200 utódjára gyúrnék (T6100), akkor vennék vmi combos 1gb-os kitet és megnézném mi a cucc vége....
Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi