Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
rendben, meg kell egyeznünk közös időzítésekben, szorzóban, fsb-ben, biosban és mérési módszerben, lehetőleg olyanban, ami mindenki számára könnyen elérhető, aki részt szeretne venni benne
egyszerűen kíváncsi vagyok rá, hogy milyen különbségek lehetnek, ha nem tapasztalunk kölünbéséget az a legjobb
akkor a rev1-es lapok talán a legideálisabbak az 1066-os C2D-hoz, megfelelő ram esetén (elvileg itt a kisebb a drop, és mivel ezek az első darabok talán nagyobb figyelemmel lettek legyártva) -
tlac
nagyúr
Tud nekem vki linket adni, hogy tuning mellett van-e különbség a memória sebesség, késleltetésben a rev 1.0 és az újabb lapok között?
-
tlac
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
bocs, de valahogy jól esett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alu, ha kicsit megkarcolod egyből látszik
ami pl. nem jó benne, hogy össze vannak kötve csővel és minden fűt mindent
vagy a feteken lévő borda meghajlítja a lapot (nézd csak meg oldalról) és így a közepén nem tökéletes a hőátadás valószínűleg
írjak még vmit?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tlac
nagyúr
aki gyári hűtőt használ megnézné nekem, hogy mennyi rpm-et pörög terhelés alatt a cucc?
(most állítgattam minden fele, de 1767-nél nem láttam többet) -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
próbálgattam megint az áramtalanítós hibát előhozni, továbbra sincs nálam semmi furcsa indulás
proci szorzó: 6
fsb: 440
ram: 880
időzítések (manual) 5,5,5,15, többi auto, kivéve a refresh to act delay: 42 (spd szerint), mert itt nincs auto
feszek:
csak a ram kapott +0,3-at, a többi normál
a memtest-et kb 1-1,5 percig futtattam hibamentesen, vista elindul, everest memtesztek lefutnak
az áramtalanítás után kb 2-3 percig hagytam a gépet, aztán újra rákapcsoltam az áramot és teljesen normálisan elindult, megismételtem még egyszer és szintén jó volt -
-
tlac
nagyúr
remélem nem lesz igazad és ha lesz jobb hűtőm normalizálódik a hőmérséklet
az érdekes az, hogy ha megtapogatom a bordát, érződik rajta, hogy meleg
(azt is próbáltam már, hogy lehúztam a ventit és így melegítettem a procit, ilyenkor a borda sütötte a kezem, tehát nem lehet olyan rossz a hőátvitel) -
tlac
nagyúr
hogyan lehet ki kapcsolni a proci hővédelmét, hogy 85 foknál ne lassítsa magát?
a cpu thermal monitor 2 (TM2) disabled-re rakása nem segített -
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
A borda és a mosfetek között volt még vmi a pasztán kívül? Én is nézegettem, hogy újrakenem, de ha van közte pl. Thermal Pad, akkor inkább nem nyúlok hozzá.
-
tlac
nagyúr
válasz
keszegduda
üzenetére
bootnál kiírja
vagy talán még az everest is -
tlac
nagyúr
Próbálkoztam megint 140-es fsb-n.
8-as szorzóval simán megy. 7-esen már néha újraindítás helyett kikapcsol. 6-tal csak kiírja a 840 mhz-et és reboot. -
tlac
nagyúr
Akinek már nem okoz izgalmat a megahertzek egekbe tornászása, az próbálja meg csökkenteni az fsb-t! Sokkal nagyobb kihívás! Ahogy a józan ész gondolná, hogy ez egyszerűbb feladat, mint a hagyományos tuning, ezzel ellentében még is jóval több újraindítással jár. Sikerült összehoznom 6 x 150 = 900Mhz-et.

-
tlac
nagyúr
válasz
keszegduda
üzenetére
biztos nem futtatsz elég tesztprogramot

-
tlac
nagyúr
Furcsa hibát tapasztaltam:
Tuningoltam a lapot és 490 fsb-ig sikerült is eljutnom, bár már itt sem volt teljesen stabil, mert újraindításnál kikapcsolt-bekapcsolt, de a win még elindult. Ekkor átnyomtam 500-ra, de a bootolási folyamat sem ment végig és mindig újraindult, lefagyott szinte rögtön. Adtam még feszt neki, így már mch +0,4, fsb +0,35 lett. Itt fordult elő az, amit még nem láttam, a power led elkezdett szabályosan villogni, ha újraindítottam, kikapcsoltam, mindegy mit csináltam, de képet nem adott a gép. Találkozott már valaki ilyennel, hogy a power led villogott? Mondom jól van, akkor ebből cmos clear lesz. Előkészítettem a jumpert, még áramtalanítottam a gépet is. Ekkor eszembe jutott, hogy még egyszer bekapcsolom, hátha feléled és feléledt, nem kellett a cmos clear. Van valakinek ötlete, hogy mi lehetett ez? -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
képeket!

-
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ezt nézted: [link] ?
-
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
itt az van, hogy ok: [link]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)