Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Van aki 2.2 (+0.4V)-ot ad a ramjának vagy meg tudná nekem nézni?! Mit írnak ki a monitorozó progik fesznek?
5-5-5-15-Auto 1040ig stabil...''több'' fesz estén rosszabb lett a helyzet... -
Gorneck
legenda
Memset, setfsb mennyire használható a lapomnál?!
-
Gorneck
legenda
Én is ezt mondom neki...a DS3 sem rosszabb semmivel...szal kétlem ezt a ''lapod nem bírja'' dolgot...amúgy osztom a véleményed...ott ülnék előtte biztos menne. Azt viszont nem értem, hogy mindent beállít amit kell és azt ahogy kéri a gép vagyis a konfig alapján megkívánja és ezt csinálja...MSN-en már több beállítást is tanácsoltam és még mindig nem akarja...vmi nagyon nem kóser és nem biztos, hogy a user, de akkor mi?!

-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Igen. Csak biosba állított értékek kellenek, mert droop értékek engem nem érdekelnek, mert nem aszerint fogja a hozzánemértő user állítgatni a gépét...
Szal az az 1.3V, akkor biosban állított? (Gondolom ez is emelt érték, mert az emlékeim nem csalnak kisebb az alapfesze a procidnak, mint 1.325) -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
1,3 most biosban állított vmi? Időzítés?
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Elég sokat kellett leszedni...

-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Pedig emlékeim szerint használt már nem is egy ember nindzsát DS4-hez...szal nem értem mi van...én még mindig a rev különbségre tippelek...
-
Gorneck
legenda
320*7, 3, 960 5-7-7-20-Auto, 2.1V. De sztem nem volt szükséges a 2.1V-ra való emelés...hogy miért?---->>>Vmi gáz akadt...a vga-m nem mindig kapcsol be...sőt a biosban holmi hibát ír ki...jobb panel részén a tuning menünek...aszhem jobb VGA-t kellett volna vennem? Vagy mi lehet?
ui: A borda méltó a színéhez...rendes izzik...pedig nyitott a ház. Mondjuk itt már húsz perce nyúzza az orthos. Hmmm.... -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Hááát úgy csinálták, hogy az egy rev 1-es lap lesz...

Agyas: Simán egy határozott mozdulattal...de sztem egy kis időre asztalon izzítsd be a gépet...hátha melegen könnyebben ''lebillen'' a csipről...én izgultam, hogy véletlen le ne sarkazzuk.
Jahh és ezzel a rammal is kérek eredményeket...mert nem csak a full tuning eredményeket rakom fel, hanem adatot közlök minél több konfig variációval, ha lehet. -
Gorneck
legenda
QFLASH-sel, amit bios-ba belépve f8-cal tudsz előhívni...backup/main bios-t is kell frissíteni, de sztem ezt majd egy tulaj elmondja pontosan, hogy is van ez...a floppyra csak a bios image-et kell felmásolnod kb ennyi...sztem egy sima friss qflash-sel simán elég lesz neki...utána nem lesz gondod sztem.
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
A flash proginak nem sok köze van a dologhoz sztem...majd egy éves progit használtam eddig és gondom nem volt soha...F10 előtt frissítettem...egyébként az oldalamon a legfrissebb van...illetve 2-3 napja szedtem le a giga oldaláról...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Alaplap könyvébe nincs róla szó?
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ping gép ip-je nem müxik?! Alaplapi leírás nem ír róla?
-
Gorneck
legenda
Nos...eddig jutottam ma.
Ram végét keresem azé nem 1:1 (2) hanem 2:3 (3) mellett döntöttem...időzítés auto-n így cpuz 5-7-7-20-auto-t olvas ki. Feszültség 2.0V. A ramok 10-15 perc orthos és memtest közös munkája után már elég komoly hőfokot érnek el...rendes égetnek. A Geil nem volt ilyen meleg sztem.
Ma de, ha lesz idő folytatom a dolgot... -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha van terhelés akkor nincs visszavéve semmi...
Gondolom ping...
Több fps-t vagy fagyást vagy kisebb GPU OC-t.
Biosba? Ha igen akkor ennyi az alapfesze a procidnak... -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem kell kikapcsolni semmit még 495-ön sem...én se tettem 470-en.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Battlehexe
üzenetére
Hmm...milyen játékokról is van szó? BF2-höz kevés az 1gb ram...ez biztos. AMúgy tippem sincs...

-
Gorneck
legenda
válasz
Battlehexe
üzenetére
Mennyi ramod volt és mennyi van most?
-
Gorneck
legenda
Hmm...eddig nem jobb, mint az Ultra. 2-3 órányi böngészés után ki merem jelenteni, hogy ez a ram se jobb csak olcsóbb a Geil Ultrához képest.
Van egy típusa az valszeg D9 GMH chippel van szerelve (ddr2 topikban épp tárgyalás alatt)...ami eddig biztos...azonos beállításhoz ugyanannyi fesz kellett neki, mint az Ultrának. Egyébként esélyes ő is vmi micron chiphez...pl gkx, gct. Ahogy nézegettem a külföldi webshopokat...hááát ebből a 800+ EE-ből is van vagy 6 fajta. -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Egy kis hűtéssel meg kell támogatni a HP-t...amúgy a VGA meg van? Milyen?
Atx 2x2 kérdés: Sztem soha
bim: Igazad volt. SB a mért pont. Vagyis: SB=Alaplapi hő.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Labamkozott@
üzenetére
Attól függ mire kell? Intel elég gatya egy lap bios ügyileg...amúgy stabil. Asus sztem olcsóbb, mint a Giga DS3. Amúgy az Giga S3 semmivel sem rosszabb, mint pl a DS3/DS4. Főképp a felszereltség amit meg kell fizetni...
Amúgy meg tök jó lenne, ha esetleg leírnád pontosan mit is szeretnél...hátha mégis jobb választás egy asus... -
Gorneck
legenda
Sokak kérésére ok már a ftp-s direkt linkem a @bios-hoz...[link]
-
Gorneck
legenda
Nekem sem, de ha vki nem figyelmes, akkor egy netes frissel simán hazavágja a lapját...én csak a gigánál szoktam rá a floppy-s frissre...az eddigi lapjaimnál én is win alól frissítettem...szal úgy néz ki még mindig a netes friss kocka kipipálására oda kell figyelni vagyis nem szabad, mert ami elhalt lap ott pont ez volt a hiba.
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem tudni...egy biztos...vhol a VGA környékén...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha van merszed, akkor igen legalábbis többen azt írták, hogy érdemes...Sztem azt nem kell. Nem tudod kimérni, hogy számított-e vagy sem...
Hang miatt sztem jó hogy rev2-öt kaptál...más előnye nincs.
Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, no meg 30 perc orthos/memtest mellett lassúcska a dolog...