Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
bim
veterán
uj driverek mai keltel.
[link] -
bim
veterán
vegyetek DS4-et .az rendese indul.
pár ezret ne sajnáljatok rá pluszban.
-
bim
veterán
érdekes hogy elég sok 6400 jelentősen jobban melegszik mint a 6300.
én is ezzel küzdöttem.nekem viz van és idle 40-44 load 58-60 fokom van.gondolom ezek az értékek a gyári hütővel horor értékek lennének.
és ésszerű magyarázat ninncs rá hogy a vizzel is miért ilyen meleg.
egyébként szinte minden c2d-s vizes panaszkodik erre a jelenségre.és ahoogy nézem szinte kizárolag a 6400-at érinti ez a jelenség.még a 6600-ak sem melegednek ennyire.(szenzor szerint)
-
-
-
bim
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nekem pont az SB. engedte el nehezen.

-
bim
veterán
végre van mozgás a topikban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igaz a kékhalálos dolgok mindig aggasztóak.
-
-
bim
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
közben eszembe jutott hogy hogyan dobott hibát a proci.a prime95 órákig futott és semmi.memtest86 orákig futott és semmi.és egyedül a cpustress vagy vaami ilyesmi progi volt ami részegységenként tesztelte egymás után és az egyik résznél fél óra után hibát dobott.sajna a progi nevébn nem vagyok biztos.
ha meglenne a progi akkor ki lehetne szűrni a procit legalább.
továbra is fenntartom hogy ez nem szoftveres hiba,lévén én ezt a hibaüzenetet ezerszer láttam sajnos.egyébként ha zavar a szöveg be tudod álitani a wint. hogy ujraindujon szöveg nélkül.
-
bim
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
közben rájöttem hogy mi a legfőbbb különbség az asus és a giga között.
semmilyen extrát nem kinál a giga csak egyszerűen összerakod és megy!semmi extra hozzáértés nem kell hozzá.nem kell trükközni vele,nem kell rettegni hogy előjön valamilyen bugja.nem kell ujabb és ujabb biost beégetni hátha attol jobb lesz.
lehet hogy nem megy 500+fsb-vel,de az userek hány százaléka használja ezt ki?
ez nem flém.
[Szerkesztve] -
bim
veterán
gyengék vagytok![link]
persze speedstep ment.igy ez csak 6x119.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bim
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
üdva az erő kék oldalán.
-
bim
veterán
tapasztalta már valaki azt hogy minden megy rendesen?

mert nálam igen.
(csakmert a 2. oldalon volt már)
-
bim
veterán
lefagyott a topik?

vagy lebetegedett gorni?
-
bim
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
valamiért te is hűtlen lettél..

-
bim
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
hááát.
én azért az asus topikot olvasva akadnk problémák.
és ezek között nem szerepel a PCI foglalat elrendezése.
-
bim
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
majd TE megmondod.

legalább valaki megmondja a frankót hogy neki melyik jött be jobban.az asus vagy a giga.. -
bim
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
cseréld.

bár nem biztos hogy ebben jobban fog menni a procid.esetleg könnyebben kezeled.
-
bim
veterán
válasz
shouryuken
üzenetére
vegyél egy jobb hütőt.ne rakd off.-ba hisz témába vág.

majd megirják milyet érdemes venni.
-
bim
veterán
éppcsak benéztem.

mindenkinek minden rendben?
akkor promotálom gorni lapját kicsit.:[link]
valaki járhatna fehérvár felé egy gyors rampárral hogy letudjam tesztelni mit is megy a procim.
[Szerkesztve] -
bim
veterán
komoly 8 hsz. született eddig ma?

-
bim
veterán
mijeza pangi?
senki nem frissit biost?amit esetleg eltol?
senki nem tuningol?vagy minden simán megy mindenkinek?
(ez burkolt topikfelhozás akart lenni
) -
bim
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
azt nem értem miért ekkora a szórás.
anno az ic7 lap fölémért,de mindenkinél.a P4C800 meg alá de egységesen.
-
bim
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
ennyit a hőfokok pontosságárol.
-
bim
veterán
ugyanezekaz eredmények vannak nálam is.ugyanezen az orajelen.

gorni:semmi istencsodája nincs a vizben.egyszerűen csak annyi hogy én az 58 fokos maxot orthos alatt ugy értem el hogy 1000 rpm alatt ment a radiátoron a venti.ha azt veszzük hogy nekem nemcsak ez van bekötve a rendszerbe hanem feszstab-NB-GPU-VGAmemo-SB-vinyó,és mindezt az egészet hűti full terhelésen 2x~800rpm totálisan halkan akkor azért nem rossz eredmény.
tegnap probaképpen elinditottam a TAT-ot és játszottam 1 órát.utána visszanézve a proci nem ment feljebb 54 foknál.ezt az értéket is 1x láttam regisztrálva.az esetek 98%-ban 51-52°volt a magok hője.
-
bim
veterán
válasz
Pipiripi
üzenetére
azért azt ne felejtsük el hogy ez egy alaporajeles teszt,ahol a procik alapon ballagtak.gondolom egy 7x500 nyargalo procit is bebiggyesztettek volna akkor ''picit'' más lett volna a helyzet.

és megbocsájtsd,de ki az az őrült aki 1000+-os memot vesz és alapon nyomja a gépet.
vagy te iyen voltál?
[Szerkesztve] -
bim
veterán
ÓÓÓ!
Micsoda ficsőr!
reggel megprobáltam a biosban állitható option1-et 2 re állitani hogy hátha ezzel esetleg birja a memom a 800-at rendesen.
beállit neki a 800mhz. és option2.gép leáll-3x megprobál elindulni(először hosszu sipolással)-majd 4.-re visszaállitotta alapra magát.
reboot-szokásáos 8x390 neki és ujraindulás.minden rendben feláll a win és semmi gond ezután vettem csak észre hogy nemcsak a tuningot állitotta vissza hanem az F8 rol F6-ra a biost is.
gondoltam visszateszem alapra és frissitem a biost.
reboot és vissza alapra minden-gép leáll és sippal indul.win feláll és nézek egy nagyot (!) visszadobta F8-ra a biost.
tehát ezen esetben nem a memo tulhuzásást jelezte hanem azt hogy átváltott a másik beégetett biosra.
term. azota F8 8x390 ujra.
következtetés:nem fogom csak @biossal frissiteni hogy maradjon meg egy stabil biosom ha vacakolna egy ujabb bios.
-
bim
veterán
annyira nem érdekes egyelőre.

nem tudom ki hogy van vele de én miota beállitottam a gépet egy alapfeszes tuningra,semmi lényeges dolgot nem csinál a lap.
mégcsak ujabb biosokra se kell várnom hogy hátha jobb lesz valami.
a legizgalmasabb hogy vajon elrontom e a biosfrisst.de eddig még nem sikerült.
szoval teljesen egyhanguan teszi a dolgát.
jó lap és kész.
-
bim
veterán
-
bim
veterán
az átpasztázst csak ugy tudd megejteni valoban ha az egészet leszeded.csak azért mondtam hogyha már az NB.ről leszedted akkor mindenkppen le kellene aplikálnod valahogyan.
egyébként az SB. felől kezdted bontani?
mert én a másik végéről.a feteken gumi van nem paszta.az simán lejön.az nb-n kemény hővezető van éppugy mint az sb-n.
ha 1010 mhz a vége 1:1-ben akkor ezek szerint megy 500-at a lapod?
[Szerkesztve] -
bim
veterán
az a baj hogyha a többiről leszedted akkor az NB.-t nem ártana átpasztázni mivel ugyanugy valszeg nem tudod visszarakni.és persze a borda aljárol le kell vakarnod a kemény szmötyit!
az SB.-nek kemény műanyag fedele van.nem lehet valahogy finoman körbefeszegetni valami tompa szerszámmal?
igaz nekem simán lejött.
a ramért kár.
Aktív témák
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)