Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
zsolesz8881
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi ott a pont nálad!3 beállítása van a biosnak ide,ahci meg nemtom mi a harmadik ahci-n volt most ide-re raktam és van dvd író.Köszi a segítséget! És BUÉK
-
zsolesz8881
tag
Szasztok! Van egy hatalmas problémám! Van egy Gigabyte Ga965P-S3-as lapom.Az első telepítésnél semmi gond nem volt de most a második rendszertelepítésnél nem lát dvd-írót!Ha leszedem az alaplap drivert akkor műkszik a dvd író.Tehát mit tegyek hogy újra lássa a dvd írót???HELP!!!!!

-
zsolesz8881
tag
Szasztok! Egy kérdés: Én sok mindent kipróbáltam már de nem tudom feljebb rakni 400-nál az fsb-t.7x400-on megy most de ez fölé nem akar menni.Ha valakinek van ötlete kérnék tanácsot.Feszt nem nagyon akarok állítani csak ha muszály.Gépem adatai megvannak az adataimnál.

-
zsolesz8881
tag
Még egy kérdés srácok a bioson belül hol lehet megváltoztatni a ram frekijét? szeretném levenni hogy tudjak játszani az fsb-vel.

-
zsolesz8881
tag
Srácok bioson belül hogy lehet feljebb dobni az fsb-t? Mert 420-as fsb felett se kép se hang.Mi kell neki? +fesz?A ramnak adtam+feszt de a procinak csak 1.4volt-ig toltam.Ha feljebb tolom a feszt megy a proci pl.500-as fsb-n is?Ezt a kérdést csak azért teszem fel mert win alól az easytunnal fel tudtam tolni 480-ig mondjuk igaz hogy a feszt 1.55 voltra állítottam.Ötleteket kérek.A procin hűtésnek egy zalman cnps9500-as van.Gigabyte GA965P-S3-as lappal és 2x 512 Geil Ultra ram 667Mhz-es,Core2 6300-as most win alatt 3360-on megy.A ram még bírja igaz most 960-on megy.

-
zsolesz8881
tag
Sziasztok! Nekem ugyan nincs ds4-es ds3-as lapom csak ilyen Gigabyte GA 965P-s3-as lap.Segítség kellene mert nem találom a biosban a ram időzítést hol tudom megváltoztatni?HELP???

Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Steam Deck
- Metal topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest