Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
Köszi a válaszokat, de senki nem tud valamilyen trükköt, hogy életre keltsem a DS4-et?
-
GreatGodzi
tag
SEGÍTSETEK!!!
Biost frissítettem windows alól egy DS4-en, F6 biost raktam rá, és valami szar lett, mert nem indul a gép. Próbálta magától recoverezni, de kiírta, hogy nem sikerült, és azóta beindul, fekete képernyő, 5mp múlva kikapcsol, majd megint be, megint ki... és ezt csinálja egyfolytában.
Mit lehet ilyenkor csinálni, mert nem akarom visszavinni egyből az 1 napos alaplapot a boltba. Póbáltam CMOS cleart, de az sem használt. Kivettem mindent, visszaraktam, semmi. Nincs ilyenkor valami billentyűkombináció, amivel el lehet indítani? -
GreatGodzi
tag
-
GreatGodzi
tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy DS4-ben megy-e 2 nem egyforma ATI kártya (X1800GTO+X1900XT) külső összekötés nélkül crossfire-ben? Mert ha igen, akkor nem adnám el az X1800GTO-mat, hanem nyomnám SLI-ben...
Aktív témák
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Gaming notebook topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Sweet.tv - internetes TV
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest