- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
gabber01
addikt
Igen, én is arra gondoltam közben, hogy a házamnak elég jó hűtése van...az oldallapi venti nagyjából oda fújná a levegőt, hátul meg meleg ki, szal talán nem lesz gáz. Bár ez még úgyis a jövő zenéje, feb. végén v. márciusban szándékozom átállni, addig meg még lejjebb mennek talán az árak és akár a DS4 is beleférhet.
whitezo88: talán, de akkor minek a többi lapon a 8pin, azokon is mind 24tűs az alaplapi tápcsati. Na, mindegy, biztos nem véletlenül van így, de azért furcsa. -
10GoBall
aktív tag
Elég jó ár. Kb 1,5 hónapja vettem 2db-ot és akkor 32k volt darabja. Állítólag ez még nyári ár -mondták vala, és adjak hálát a magasságosnak mert, hogy még éppen 2 db van, meg vagy 30 percenttel feljebb megy az áruk - má' hónaptól!
Hétfőn arra jártamban megkérdeztem, hogy-é adják és kiderült, hogy 30k alá mentek. Karácsonyra, ha veszel egy procit, mellé tesznek egyet.
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest