- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
Matt23
tag
Igen, ezt én is nézegettem. Nekem is tetszik! Ez a fennt említett hűtő alkalmi vétel lenne. Végülis kipróbálhatom de azért jó lenne egy kört megspórolni vele. És a thermalrigtos sli verziója? Azt úgy néztem elég jól lehet forgatni, csak ugye megint elég nagy. Szerintem nem normális hogy ennyire meleg és tuti megpusztul egy idő után. Én meg valahogy nem hajlok arra hogy gariztassam a lapot, mert akkor volt gép nincs gép. Meg pesten vettem így még plussz utazás is. (Megjegyezném és ez off hogy az előző lapomat 3szor gariztattam
mert sz@r vinyót vettem a gépbe, ami az előtt volt lapom 3 évig gond nélkül használtam és remélhetőleg most is valaki a boldog tulajdonosa
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest