Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73
üzenetére
Hehe, nekem félre volt téve igaz nem sokáig egy 6600. Nem is kellett volna sokat rádobnom a 6300ra, de átgondolva értelmetlen csere lett volna...megfogadtam, hogy a tft volt a múlt és ez év legnagyobb kiadása. Chipset hűtő csere még meg lesz...utána esetleg egy bill csere lesz...ennyi. Lapból még mindig nincs olyan amire leváltanám ezt...975 is csak pénz kidobás lenne az új intel chipset előtt...
Biosban vagy win alatt nem állítottál? Nem szedtél le vmi progit? Én folyamatosan takarítom a gépet...vmikor egy órát is igénybe vesz ez...szinte mindig érezhető ennek jótékony hatása...
Nekem még van egy kis időm reggel 6ig...oszt 8tól talán nekem is tente...
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali játékos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 64 GB ( 2X32GB ) Crucial DDR5 Laptop Ram
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi