Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
igen telepítéskor volt csinálva a D, de már csak egy patíció van, most minden ok ezen, mert az adatok elérhetőek
csak azért baromira kíváncsi lennék, hogy miért van ott az az ikon neked, amikor nekem pl. nincs ott
nekem is ott volt, amikor nem IDE módban volt a SATA vinyóm a biosban beállítva, de a havernak nincs ilyen a biosában, és szerintem IDE módban van neki alapból
mit jelent ez az ikon, mi a szerepe?? hisz a rendszert úgysem tudod eltávolítani?
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- 32gb ddr4 ramok
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HOGART elektromos csaptelep azonnali vízmelegítővel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi