Hirdetés

Aktív témák

• 3P

tag

Lenne pár kérdésem:
    1. Hogy viszonyul a DS3-as lap a 2*1 GB-nyi 800MHz-es A-Data, illetve KingMax mdulokhoz? Ha jól tudom egyikkel sincs különösebb gondja. A mermóriák is 800 MHz-en, azaz névleges órajelükön futnának. (Tudom a Geil jobb, de most e köttő közül tudok választani.)

2. Windows install működik-e FDD nélkül is? Nem célom venni, ha nem kell, mivel a fórum tanusága szerint még a BIOS csere is megy Win alol. Azonan más lapnál írogatták, hogy az install esetén kellhet az FDD. Nekem 1 db SATA II wincsi és a 1 db optikai meghajtó lesz a gépben (IDE-SATA optikai meghajtó kérdést majd a 3. 4. kérdése adott válasok döntik el)

3. Lehet Windows XP SP2-t installálni IDE-s optikai meghajtóról?

4. Lehet Windows XP SP2-t installálni SATA-s optikai meghajtóról?

6. A gépben az optikai meghajtó mellett csupán 1 db SATA II-es HDD lesz. Jelent-e ez valami gondot install esetén. Régebben volt nyűg SATA HDD-vel, ha az rendszer wincsi is volt, igaz nem ennél a P965-nél.

5. Indokolt-e a Northbridege-en kicserélni a passzív bordát pl egy Zalman bordára? Egy HWT-s tesztben ajánlották hogy mivel az rettentően melegedik, ezért a stabilitás végett javasolt a csere. A célkitűzés FSB-re 400 MHz lenne. (6300-as proci)

Előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák