Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutty66
tag
Most volt idő foglalkozni vele és a következőt tapasztalom. Ha a jMicron vezérlőn a ONBOARD SATA/IDE DEVICE CTRL MODE nem mindegy hogy hova kapcsolom, pedig a sata vinyót az intel vezérlőre raktam. Ugyanis csak akkor látja a telepítő a vinyot ha ez elöbbit raid/ide állásba rakom. (Nem értem miért
) Ráadásul ilyenkor a Pendrivet is felajánlja mint lehetséges telepítési hely. Lényeg hogy müködik valahogy aztán nemsoká ugyis a P35 topikot kell látogassam
. Remélem azzzal nincs ilyen kavar. Addigis kösz a segítségeteket. 
-
Sutty66
tag
Mivel a topikindítoba azt vagyon irva hogy a sárga csatiba tegyem a sata vincsit +1 ide cd az ugye adott helyre . A biosba beállítottam ami irva van , az XP az tuti SP2es és mégsem látta. Most megoldottam egy Floppyval de a végére akarok járni mit nem csinálok jól. Még egy érdekesség hogy telepítés után nem látja az ide csatin a cd olvadót. Ez korábban is igy müködött és azt sem tudom miért? Azt úgy oldottam meg hogy ráakasztottam egy másikat és arról tudtam a drivereket felrakni. Még egy kérdés a Usb-t FAT vagy FAT32 re formázzam mert azt sem látja az xp telepítő. Köszi a válaszokat figyelem a topikot de tegnap kissé bevoltam havazva.
-
Sutty66
tag
SOS help!
SATÁs cuccra akarnék xp-t telepíteni. Viszont USB-re tudom csak a drivert felrakni azt viszont nem látja a telepítő. Gyorsba kellene valami megoldás. Elöre is thx

-
Sutty66
tag
válasz
keszegduda
üzenetére
A topik első hsz-ben elég világosan leirt ngabor2 mindent amit erről tudni kell. Szerintem világos, én ezek alapján állítottam össze a configot és remekül mukszik.

-
Sutty66
tag
válasz
Shrike7973
üzenetére
Valószínünek tartom hogy nem csak a telepítésnél okozott volna problémát az adott konfigon az adott beállítás. Az előző win stabil volt? Futtas tesztprogikat és közbe monitorozd , igy megtalálod a konfig határait. Én sem vagyok egy hatalmas tuningmester,ezért egyszerre mindig csak egy dolgot állítok,igy ha valami nem koser tudom hol a hiba. Időben persze ez nem 1 perc. Ha hülyeséget beszélek javítsatok ki.
-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Á akkor beolvastam, igy már világos, Megyek keresek valami propellert a kamrába had keverje a levegőt. Egyébként meg tetszik a lap remélem sokáig okoz még örömöt. Figyelem a totyikot hátha ragad rám valami
BY -
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Azt irtad cseréljem az nbf47 re !
Te a Gyári hütöre tettél ventit hasonlóan tlac megoldásához.
Az nem heatpiepe a bordán? Nekem olyan hütő van rajta mint a topikindító hsz-ban . Majd valamit buherálok rá addigis köszi a segítségeket. Gyúrjatok a virslire!

-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Jövöre keresek hozzá! Az NBJ47 esetleg nem elég neki? Hogy buheráltad rá a ventit?
-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Köszi Pancser Ettöl a választol egy kicsit megnyugodtam. Nemakarom agyon húzni elég a teljsítménye igy is, de a azért majd akkor kap egy jobb hütőt a proci is meg a chip is .
K...Ö...S...Z...Ö...N...Ö...M..

-
Sutty66
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Köszi a választ. önmagában a meleg engem nem zavar, leginkább a tartós használhatóság lenne fontos szempont, és ennyire meleg bordával még nem találkoztam.
( megégeti az ujjam)
Ha van használhtó tapasztalat megköszönném 
-
Sutty66
tag
2144-re valaki?
-
Sutty66
tag
Hy mindenkinek! nem igazán volt idő végigolvasni a totyikot ezért csak egy gyors kérdéssel zavarnék.
Vettem ma egy 965p ds3 lapot és a chipset az egy kisssé melegnek találom. Magyarán érintésre éget, hogy hány fokos nemtudom de szerintem ez nem normális üzem. Ha tévedek valaki megnyugtathatna. Köszi elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Last Epoch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- PLC programozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félre téve szerintem ennek a lapnak volt valami gyíkja. Remélem az új gazdája elégedett lessz vele mindenesetre kiokosítottam (már ami tőlem tellett) Köszönöm mindenkinek a segítségét. 
) Ráadásul ilyenkor a Pendrivet is felajánlja mint lehetséges telepítési hely. Lényeg hogy müködik valahogy aztán nemsoká ugyis a P35 topikot kell látogassam
. Remélem azzzal nincs ilyen kavar. Addigis kösz a segítségeteket.

Te a Gyári hütöre tettél ventit hasonlóan tlac megoldásához.