Hirdetés
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Nem kell megsértődni, ha valakit meg akarok sérteni akkor arra elég egyértelmű és kifejező szavakat használok
Nem kalapácsra gondoltam, hanem pl a kezedre. Azért gondoltam erre, mert ha nem olyan szakámát tanulok mint amilyet, én a saját eszemmel bizony kiegyenesíteném ezt a girbe-görbe kábelt (összehajtási pontokon). Beláthatod, ez nem egy indokolatlan ötlet részemről hogy a durva kihajtogatás oka lehet a nagyszámú GB sata kábelek hibáinak. Esetleg nem a kiegyengetés okozhatja a bajt, hanem maga az az ostoba élre összetekerés a GB által. Mondjuk tény hogy én kb 30 percig hagytam a kábelt hogy a saját súlyától megroppanva kiegyenesedjen kissé, és egy cseppet sem húztam.
Ha valakinek gondja volt GB sata kábelekkel az hozzászólhat nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kalapácsra gondoltam, hanem pl a kezedre. Azért gondoltam erre, mert ha nem olyan szakámát tanulok mint amilyet, én a saját eszemmel bizony kiegyenesíteném ezt a girbe-görbe kábelt (összehajtási pontokon). Beláthatod, ez nem egy indokolatlan ötlet részemről hogy a durva kihajtogatás oka lehet a nagyszámú GB sata kábelek hibáinak. Esetleg nem a kiegyengetés okozhatja a bajt, hanem maga az az ostoba élre összetekerés a GB által. Mondjuk tény hogy én kb 30 percig hagytam a kábelt hogy a saját súlyától megroppanva kiegyenesedjen kissé, és egy cseppet sem húztam.