- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
richieasd
újonc
Sziasztok!
Adott volt egy konfig amin változtattam:
Gigabyte a320
Gigabyte gaming oc rx 5700
Ryzen 7 2700x (gyári hűtő)
32 gb 3200 mhz g skill trident
750W corsair 80+ goldEzen a configon annyit változtattam, hogy egy sima alap házból átkerült egy cooler master mb520 házba, az alaplapot gigabyte b450 aouros pro-ra, a gp-t pedig gigabyte rx 5700 xt aorus-ra cseréltem. MX4-es hűtőpasztával raktam össze a procit, továbbra is gyári hűtővel.
Két dolog ami azóta nem stimmel. Egyik, hogy a procim sosem ment 65 fok felé, most viszont 70-71 körül mozog játék közben. Jó hűtőpasztával, jobban szellőző házban.
Másik dolog, hogy csak warzoneban átlag minusz 20-30 fpsem van, holott kb. ennyivel kéne többnek lenni a jobb gpu miatt. Minden más játék (odyssey, red dead2) jobban és több fps-el futnak.
Erre a két problémára tudna valaki megoldást javasolni? Esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest