- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
Köszönöm a választ.. nem lehet mindenki otthon a témában, visszaolvasni meg nem mindig van ideje az embernek többszáz hozzászólást.. elnézést, h nem vagyok profi adatvisszaállító, nekem nem ez a munkám.. csak gondoltam hátha meglehet ezt csinálni, de akkor inkább kölcsönkérek egy ideiglenes vinyót..
-
Bandee2
tag
Sziasztok. Van egy 160 gigás vinyóm, amit régebben felosztottam két egyforma partícióra, C-n a rendszerrel, D-n a képek, zenék, dokumentumokkal.. Azt meg lehetne csinálni, hogy törlöm a két partíciót, aztán mostmár nem két egyenlő részre, hanem egy mondjuk egy 20 és 140 gigás részre osztom, és utána visszaállítani a D-n lévő dokumentumokat? Nincs másik vinyóm, amire átmásolhatnám.. a rendszert néha formázom, és olyankor a C-n lévő dokumentumaim elvesznek.. ezért bővíteném ki a D-t.. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest