- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
liksoft #1574 üzenetére
Szia!
Köszi.
Formázni mindenképpen kellett, a meghajtó máshogy nem volt hozzáférhető, más gépben sem.
Nem tudom hogy ennek mi volt az oka, teljesen hardver hiba gyanús volt, már azon voltam hogy kuka, még utoljára megpróbáltam megformázni hátha azt engedi és majd vissza tudom állítani. Ezt engedte.
Korábban a tulajdoni jogokkal babráltam, mert egyszer régen "elkalibrálódott", csak erre tudtam gondolni hogy ez az oka.Igen, ez nekem is eszembe jutott, sajna már másolás közben, de talán nem baj és a fontos adatok még nem íródtak felül (egy része már megmentve).
Ok, de miért? az adatok fizikailag ugyanott vannak ahol eddig, miért nem lehet csak a FAT táblában újra létrehozni a linket a lemezen fizikailag lévő adathoz? Gondolom meg van az oka, csak érdekelne hogy mi
A baj még hogy nincs adathordozóm amin lenne elég szabad hely a közel 600Gb-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- The Crew sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest