Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
van egy 320Gb-os vinyóm, 3 particióval, C(10gb), D(150gb), E(150gb). Át akartam méretezni a particiókat, nem jott ossze. Fontos adataim vannak az E meghajton. A helyzet most a kovetkezo Lett 2 partico, a C és D osszevonva és a maradék, amin az adatok vannak, viszont ennek ismeretlen a fájlrendszere és ezért nemigen tudok róla adatot lementeni.
A vincseszter elso részét megformáztam, de a hátso, amin adataim vannak nem és ezért nincs is fajlrendszere. Talán egy gyorformázás segitene, igy lenne rajta fajlrendszer es talán le tudnám menteni is...Mit tegyek?
Probálkoztam Active partition recovery-vel, de miután megtalálta a particiot, nem tudom lementeni rola az adatok sehogyan sem, mert pl: a getdatarecovery nem látja(pedig már volt olyan pillanat, konkrétan a particion recovery után, amikor láttam a konyvtárakat).
Szóval hatékony tanács kellene. Előre is köszönöm. Már 1 hete szenvedek vele... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest