- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naplopo76
csendes tag
Azért formáztam mert file-rendszer nélküli partíción egy progi sem tudott keresni és a partíció visszaállító progik sorra csődöt jelentettek nem találtak elveszett partíciókat.A driverre nem lett írva csak sima format.Egy-két adatmentő progi látja az eltünt partíciókat de ezek csak adatmentésre szolgálnak és sikerült is mindent visszahoznom az ntfs partíciókról sérülésmentesen működőképesen.De a titkosított partícióról semmit mert még mindig filerendszer nélkülinek látják és hibaüzenetek sora fogadott.A partíció visszaállító progik viszont nem találtak törölt vagy eltünt partíciókat.Ezért is formáztam le újból ntfs-re.A titkosító jelszót tudom van 1-2 állományom arról a titkosított partícióról elvileg valamilyen úton-módon visszafejthetők lehet hogy ez nem sokat segít de annyira nem értek hozzá.De ha van valami használható ötletetek azt szívesen fogadom és előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest