- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv.!
Másik topikból talán lehet itt is ismerős vkinek a poblémám [link], most a GDB kapcsán kérdeznék.
Először végigscanneltem - kb. 9-10 óráig tartott... - a külső meghajtót, az Easeus Data Recovery programmal, ami sikeresen meg is talált mindent, 1-1-ben stimmel a mappaszerkezet, adatmennyiség (1 TB) is. A scan fájlt elmentettem, h utólag tudtam felhasználni.
Ugyanezt lefuttatva GDB alatt, meglehetősen hamar, néhány másodperc alatt végzett és közel sem mutatott mindent, csak 300-400 MB visszahozható adatot...Pedig az NTFS verziót szedtem, eredeti a szoftver, mindent úgy csináltam, mint ebben a leírásban [link], a beállításoknál a gyors scan helyett a másikat is bejelöltem, de azzal se lett jobb...
Azt tudom, h menteni csak a fizetős GDB tud, de keresni elvileg a free verzió is, v mégsem??Illetve most ott tartok, h mivel erre a feladatra minden normális és vmit érő szoftver fizetős és nem akarok crackelt verziót használni, meg kéne vennem vmelyiket. De így, ha GDB nem képes normálisan feltérképezni az adatokat, akkor nyilván kilőve, v vmi elkerülte a figyelmemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- War Thunder - MMO Combat Game
- Yettel topik
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest