- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv.!
Másik topikból talán lehet itt is ismerős vkinek a poblémám [link], most a GDB kapcsán kérdeznék.
Először végigscanneltem - kb. 9-10 óráig tartott... - a külső meghajtót, az Easeus Data Recovery programmal, ami sikeresen meg is talált mindent, 1-1-ben stimmel a mappaszerkezet, adatmennyiség (1 TB) is. A scan fájlt elmentettem, h utólag tudtam felhasználni.
Ugyanezt lefuttatva GDB alatt, meglehetősen hamar, néhány másodperc alatt végzett és közel sem mutatott mindent, csak 300-400 MB visszahozható adatot...Pedig az NTFS verziót szedtem, eredeti a szoftver, mindent úgy csináltam, mint ebben a leírásban [link], a beállításoknál a gyors scan helyett a másikat is bejelöltem, de azzal se lett jobb...
Azt tudom, h menteni csak a fizetős GDB tud, de keresni elvileg a free verzió is, v mégsem??Illetve most ott tartok, h mivel erre a feladatra minden normális és vmit érő szoftver fizetős és nem akarok crackelt verziót használni, meg kéne vennem vmelyiket. De így, ha GDB nem képes normálisan feltérképezni az adatokat, akkor nyilván kilőve, v vmi elkerülte a figyelmemet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest