Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv.!
Másik topikból talán lehet itt is ismerős vkinek a poblémám [link], most a GDB kapcsán kérdeznék.
Először végigscanneltem - kb. 9-10 óráig tartott... - a külső meghajtót, az Easeus Data Recovery programmal, ami sikeresen meg is talált mindent, 1-1-ben stimmel a mappaszerkezet, adatmennyiség (1 TB) is. A scan fájlt elmentettem, h utólag tudtam felhasználni.
Ugyanezt lefuttatva GDB alatt, meglehetősen hamar, néhány másodperc alatt végzett és közel sem mutatott mindent, csak 300-400 MB visszahozható adatot...
Pedig az NTFS verziót szedtem, eredeti a szoftver, mindent úgy csináltam, mint ebben a leírásban [link], a beállításoknál a gyors scan helyett a másikat is bejelöltem, de azzal se lett jobb...
Azt tudom, h menteni csak a fizetős GDB tud, de keresni elvileg a free verzió is, v mégsem??Illetve most ott tartok, h mivel erre a feladatra minden normális és vmit érő szoftver fizetős és nem akarok crackelt verziót használni, meg kéne vennem vmelyiket. De így, ha GDB nem képes normálisan feltérképezni az adatokat, akkor nyilván kilőve, v vmi elkerülte a figyelmemet

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Facebook és Messenger
- Haditechnika, harcászat
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig az NTFS verziót szedtem, eredeti a szoftver, mindent úgy csináltam, mint ebben a leírásban