Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
Bakker ahogy próbálgattam egy működő gépen (rádugtam az alaplapra lehúztam így próbálgattam felváltva a táppal hol ezt hol azt húztam le )azt egyszer csak megjelent mindkét patrició gyors neki is álltam az adatmentésnek de nem tudtam minden könyvtárat átmenteni mert egyszer csak ki írta hogy: nem másolható amivel dolgoztam elfog veszni azt le is fagyasztotta a gépet , és ezután már nem tudtam többé életre kelteni,sőt ahogy most rádugom lefagy a gép nem tudom még az egeret sem mozgatni de ahogy lehúzom az alaplapról utána életre kel az egér és már tudom használni a gépet is.
leszedtem az elektronikát megmozgattam hátha valami kontakt hiba visszatettem de mihelyst rádugom a gépre az megdermed,lehúzom átunna életre kel.
találkoztatok már ilyennel, van valami praktika?
Jó lenne a maradék anyagot is lehúzni róla,
Azért örülök mert egy csomó hasznos dokumentumot visszanyertem
kb:60% tudtam lementeni aminek nagyon örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest