- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Tavaly júniusban volt egy balesetem,8 lépcsőfokot zuhantam és földet éréskor a derekamat odavágtam az alsó lépcsőfok peremére (110kg,190cm vagyok), eléggé fájt még másnap is sántítottam,de 2 napra rá következett be a baj, zuhanyozás közben összeestem,teljesen járóképtelen lettem, és bekerültem a kórházba.......
Röntgen,CT, törés nem volt(bár a bal lábam szinte alig éreztem), lábra nem tudtam állni, és isiász infúziót kaptam 5 napig,majd 2 gyöki blokádot is az LIII-S.I -hez(protrusiot állapítottak meg)....ezek után kitudtam szállni a székből és haza jöttem.
Gyógytorna,reumatológus, Flector, tramadol,mydeton,aflamin........de csak nem akart múlni a fájdalom, ezért felkerestem egy MRI magánrendelést , és a vizsgálat után derült ki igazán mi is a baj, a leletben ez állt:"LIV/V-ben széles alapú medialis DH,cranio-caudalisan 1 cm-es. LV/SI résben jobb oldali paramedialis és foraminalis DH,kisizületi gyulladás LIII-SI között,myalgia sec."
Ezt követően jópár gyógytorna kezelés,tavaly októbertől ezidáig 6 alkalom Diprophos-Lidocaine injekció a fájdalmas részekre, és ha már nagyon erős a fájdalom,akkor tramadol-aflamin(jelenleg is).
Hogy őszinte legyek, nem vettem észre,hogy a torna ért volna bármit, és a kedvem az is elvette,hogy rengeteg pénzbe kerül, valahogy úgy éreztem mindig össze lett csapva az egész (persze az már előre közölve lett,hogy kb a 15-ik alkalom után tudom majd csak hazahozni a gyakorlatokat), és most már úgy érzem a gyógyszerek is kevésbé hatnak,sajnos fel is szedtem egy jópár kilót mert nem tudok olyan aktívan sporttevékenységet folytatni a fájdalmak-korlátaim miatt mint korábban....
Eléggé el vagyok szontyolodva az állapotom miatt, és egyáltalán nem tudom,hogy merre-milyen irányba keressem a megoldást,mert úgy érzem egyre jobban romlik a helyzet,sokszor már sem ülve,sem állva,sem fekve sem jó, már egy közepesen megpakolt bevásárló szatyor is kicsinál teljesen.
Tudnátok ajánlani bármilyen hatékony megoldást, terápiát,kezelést, tornát,szakembert a dióhéjban összefoglalt problémámra?
Hálásan köszönöm!
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozilla Firefox
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest