- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ankap
újonc
Sziasztok!
Bár látom, hogy nem pörög itt már annyira ez a téma, de remélem segítségemre lesz valaki itt. Az elmúlt hónapokban sokat olvasgattam ezt a fórumot, mivel érintett lettem a témában sajnos egy rossz emelést követően, bár már 14 éves korom óta egyébként is derékfájós vagyok.
Február végén volt műtétem, L5 kiszakadt nagy porckorongsérv miatt. Fölötte lévő porckorongnál is van valami apró elváltozás már, de azt mondták, azzal külön nem kell foglalkoznom. Bal farpofába, csípőbe, keresztcsonttájékra és lábba-sarokba sugárzó fájdalmaim voltak műtét előtt, ez műtét után tulajdonképpen teljesen megszűnt, csak nagy néha volt, hogy halványan vissza-visszaköszönt, de csak úgy sejtésszinten, ha értitek, mire gondolok. Azt mondták, ezzel nem kell foglalkoznom. Minden orvosi előírást betartottam, 6 hétig nem ültem, nem csavartam a derekam, rendesen gyógytornázok a mai napig, nem emelek nagyot, stb. A 7. héttől dolgozhatok az idegsebész engedélyével, fokozatosan visszaszoktatva magam az üléshez, nemsokára megyek a fürdőkórházba is, illetve már kezdek bejárogatni a munkahelyemre is (eddig itthonról dolgoztam). A lényeg, hogy holnap kezdem meg a 12. hetemet a műtét után és majd egy hete határozottan kezdem érezni a farpofámba vissza-visszanyilalló fájdalmat, főleg köhögéskor és tüsszentéskor, ahogy ez kezdődött anno és időnként azt az érzést, mint amikor görcs kezdődik a lábban-talpban. Fokozott hegesedésre hajlamos vagyok, ezt műtét előtt jeleztem is az orvosnak, elvileg kaptam a műtét közben szteroidot helyileg ennek csökkentésére.
Szeretném megkérdezni, hogy tapasztalatotok szerint ez a szokásos "vannak rosszabb napok"-ba tartozik, vagy azon túlmutató dolog és kezdjek el jobban aggódni? Létezik, hogy ez már a hegesedés lenne ennyi idő után, vagy egyéb más probléma?
Köszönöm a válaszotokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest