- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kín
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
-
q0w1e2
tag
milyen munkát találtál?
pályázol a leghibásabban író ph-s címére? nagy sanszod lenne. -
KERO_SAN
aktív tag
Van sok teszt, van mindegyik lapnak foruma, el kell olvasni, mi tetszik, mi nem.
Kepzeld csak el mi lenne ha mindenki nyitna egy uj topicot ha uj gepet akarna venni.
By the way - egyebkent kb.
Ez hulyeseg, en magam is mindig sajat penzbol vettem gepet, legalabbis jo reszet en fizettem ki, es nem egy osztalytarsam, baratom volt ezzel ugyan igy.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
mert nincs:( az meg hogy sajátlé az meg máshogy jött szóba:)
amúgy meg tényleg csak a ház és a táp a biztos a többit még nemtom:(
az a Btw az mitjelent?:B
amúgy persze sokan igyvannak de nem 13évesek...;]
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
-
TexT-BoY
addikt
-
Cefa
senior tag
-
TexT-BoY
addikt
köszönöm! én vagyok a legboldogabb bár az a bácsi aki majdnem felpofozott a zaklatásmiatt...:DDD
amúgy anyukámétol kapok házikót és tápot azért szerintem igy sem rossz hogy a többit én csinálom:) nem? -
Cefa
senior tag
-
TexT-BoY
addikt
emberek:) a bartonon kivül nincs élet? mert ha lenne valami izmosabb amd olocsbban/ugyanenyiért akkor azt venném vagy az xar?
-
Shim
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
de azért a lnparty az csak 10e Ftal több nem?:) amúgy Antec pluswiew amg az jól plexis:)
menyit ér a lanpartyban lévő hordótáska?
És hol kapható dfi lap?
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
szvsz vedd meg a lanpartyt. csak aztán plexi legyen a házoldal :P
sata még nem éri meg, majd később ha már jó kis vinyók készülnek sata csatival, de az még pár év -
TexT-BoY
addikt
-
b0unCe
aktív tag
szerintem a procit vedd meg utoljara mert most occsosodik mint allat. (like barton 2500+, 2600+)
-
TexT-BoY
addikt
-
Shim
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
Shim
őstag
gyerekmunka? legalább bányában? :) de most komolyan, érdekelne milyen munkát találtál, öcsikének szeretnék vmi jó fingatós melót amit csinálhat habár még nincs 16
-
TexT-BoY
addikt
ÁP:) ugytünik hogy a gépe egy Antec +wiev AMG +Coolink 400W 12cmes táp:)
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
szóval:
kb 1honapja kerestem munkát aztán találtam msot lesz kis pénzem és darabokban szeretnék gépet venni( havonta 3alkatrész:DDD)
amit most vennék az :
Alaplap+ram+proci de
alaplap téren: elbizonytalanodtam mert idáig tudtibefutó volt az NF7 de aztán láttam a DFI lanparty-t amire azt mondták hogy sokkal jobb... most ezel mivan?
Ramilag nemtom hogy miylet kéne venmmni.... 2x256 vagy 1x512 400mnz es? mert azt mondják hogy duál csenel igy vagy ugy csak jó az egybe 512ram
a harmadik amit nemtok hogy milegyen az a barton......
szorzolockositás nélkül lehet 3200+ szintzen járatni?
most egyenlőre igy nézne majd ki a gép:
Lap
ram
proci
Ti4200
20gigás Qantum vinyó
codegen ház
mercury táp
creative DVD....
szerintentek jó ez igy? vagy valakinek más ötlete? max 15+fa lehet a cumók ára és kell számla is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Canon EF 70-200 f/4L IS USM objektiv eladó
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Max 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Dell P2417H 23,8" FHD monitor 2 db
- iPhone 13 Pro Max 128GB Alpesi Zöld
- GIGA-AKCIÓS! ÚJ -DOBOZOS! Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest