- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
tartalmas valasz: nem.

jo eg, mikor elkeztem Gentoo-zni, mar akkor is az einittel jottek, es meg mindig "semmi" nincs belole.
aztan, mikor Ubuntuztam, az talan initng-t hasznalt, ha jol tudom.
egyebkent, van egy olyan teoriam, hogy initet gyorsitani leghatekonyabban ugy lehet, hogy keves cuccot indit az ember bootolaskor.
emberiseg, elore az ondemand-initert! (ertsd, akkor indul el mondjuk a bluetooth, ha inditok egy scant a kbluetooth-szal.)a paludist erdemes lenne kiprobalni, bar nem latom igazan, hol hozhat sokat. sejtesem szerint, igyis-ugyis az IO muveletek a legszukebb keresztmetszet.
jelenleg Sabayont hasznalok, igencsak igeretes. lesz(~van) valami bin csomagkezeloje a portage mellet, es elegge modern, kivalo desktop rendszer.
sajna egyelore nem nagyon ertem, hogyan is kene korrektul hasznalni, de hatarozottan tetszik.na, jol kiosztottam az eszet.
(ezer eve nem "lattalak", Sipi.
mi van veled? olvastam, hogy karamboloztal? remelem, minden oke!")
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest