Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem is az a baj, hogy dolgozni kell vele, meg fordítgatni kell forráskódból. Hanem nem látni, hogy milyen csomagnak milyen USE flag-je nem stimmel. Ilyen Calculate Linuxnak számomra nincs értelme, mert ennyi erővel feltehetnék egy Artix-ot, ami Arch alapú, friss, valódi rolling, nem kell vele szenvedni és systemd sincs benne.
Kicsit erőlködtem még Gentoo-val. Leszedtem pár csomagot, majd újra felraktam. Most már 2 órán keresztül fordítgatta a Haskell-t is, pedig a kutya nem kérte rá, félreazonosította az opengl csomagot, egy haskellesre. De lett előrelépés, most már a startx után csontrafagy. Ebből újratelepítés lesz, ha akkor is szórakozik is fütyiségekkel, akkor dobom. Kár érte, mert majdnem ott voltam, hogy működik minden, jó volt az OpenGL, lett ALSA hang, erre ment az egész a süllyesztőbe. Egy centin múlt, hogy végül nem laktam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Autós topik
- Jogász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest